jednostavno i praktično

Detalji mu daju poseban šarm: Ana Ivanović je pronašla jedan od najlepših modela bikinija koje ste videli ovog leta

Popularna sportistkinja odabrala je klasičan model sa zanimljivim detaljima i učinila svoj stil za plažu vrlo efektnim.

Ana Ivanović uživa u letnjim danima s porodicomfoto: Instagram / Anaivanovic

Srpska teniserka Ana Ivanović nastavlja da uživa u putovanjima sa svojom porodicom, a ovih dana njen suprug Bastijan Švajnštajger i ona sa svojim sinovima su potražili mir na morskoj obali.


Popularni sportisti nisu otkrili gde letuju, a Ana je na Instagramu podelila trenutak opuštanja pored mora i pokazala svoj modni odabir za plažu.


Slavna Srpkinja, koja je nastavila da trenira i po okončanju sportske karijere, pa i nakon tri trudnoće ima zavidan stas, pozirala je u jednostavnom, ali vrlo trendi kupaćem kostimu koji vam može poslužiti kao inspiracija u letnjim danima.

 


Ana je, naime, odabrala bikini klasičnog dizajna, sastavljen od jednostavnog donjeg dela i trouglastog grudnjaka koji se vezuje tračicama.

 

U pitanju je dvodelni kupaći koji podseća na čuveni model brenda Cult Gaia nazvan Zoey, u interesantnoj nijansi između ružičaste i braon s metalik odsjajem.


Poseban detalj na ovom bikiniju su metalni prstenovi, koji čine model zanimljivijim i vrlo efektnim, a poznata marka nudi ovaj kupaći u raznim bojama i dezenima.

 

 

BONUS VIDEO

Ana Ivanović ponovo na terenu