trend svakog leta

Od Jelisavete Orašanin Teodosić preko Bobe Mićalović do Bele Hadid – stajliš devojke bez ovoga ne idu na plažu!

0

Verovali ili ne, postoji komad koji može da se nosi bukvalno svugde: od svadbe ili kancelarije do plaže, a on je ove godine pravi hit među poznatim devojkama.

Jelisaveta Orašanin Teodosić na letovanju
Jelisaveta Orašanin Teodosić na letovanjufoto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić uživa u letu, a dok se sprema za povratak poslu, nakon odmora u Grčkoj produžila je na božanstveni italijanski Kapri.


Popularna glumica, poznata i kao jedna od najbolje odevenih Srpkinja, u više navrata nas je inspirisala proteklih nedelja svojim trendi letnjim izdanjima, a sada je predstavila jedno vrlo opušteno, ali ipak veoma stajliš.


Jelisaveta je podelila fotografije i snimke s opuštanja na moru, na kojima je vidimo u jednom od njenih fenomenalnih kupaćih kostima, a preko svega je ponela klasičnu belu košulju, koja je it komad za dan na plaži.

 

I njena koleginica Sloboda Mićalović nedavno je pokazala da je bela košulja obavezan deo njenog look-a tokom letovanja.

 


S belom košuljom kraj morske obale nedavno smo, tokom Kanskog festivala, imali priliku da vidimo i manekenku Belu Hadid, koja je svoju vezala iznad pupka u kombinaciji s bikinijem.

 

Bela Hadid nosila je belu košulju preko kupaćeg tokom boravka u Kanu
Bela Hadid nosila je belu košulju preko kupaćeg tokom boravka u Kanufoto: Francois Glories / Sipa Press / Profimedia

Bela košulja umesto ogrtača za plažu


Klasična košulja bele boje nešto je sa čime je nemoguće pogrešiti u bilo koje doba godine i bilo kojoj prilici. Bez obzira na to imate li važan poslovni sastanak, idete li na piće s prijateljima, polažete li ispit, imate li poziv za neko slavlje, najjednostavnija bela košulja je savršen izbor.

 


Lako se kombinuje – s pencil suknjama, farmerkama, kilotama, bilo čime što zamislite, a ona je vremenom postala sinonim za sveden i efektan letnji stil. Zato nije iznenađujuće što se ušunjala u modu za plažu i koristi se kao zamena za boho ogrtače preko kupaćeg.

 

Letnji stil Jelisavete Orašanin Teodosić na odmoru na Kapriju
Letnji stil Jelisavete Orašanin Teodosić na odmoru na Kaprijufoto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Ukoliko želite da na ovaj način upotpunite svoj izgled za letovanje, potrudite se da pronađete model od prirodnog materijala, poput lana ili pamuka, kako biste omogućili koži da diše, a odgovaraće i strukirani i predimezionirani modeli koji kao da su pozajmljeni iz muškog ormana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako danas izgleda elitno crnogorsko kupalište?

 

makonda-tracker