uvek ga podržava

Ova čuvena lepotica je kuma Nikole Grbića: Vezuje ih čvrsto prijateljstvo za ceo život kojem ni daljina ne može ništa

Iako su zbog njene udaje i njegove karijere često na različitim krajevima sveta, čuveni odbojkaš i njegova supruga neguju veliki prijateljstvo s jednom od najpoznatijih Srpkinja.

Nikola Grbić, čuveni odbojkaš i bivši selektor odbojkaške reprezentacije Srbijefoto: A.K. /ATA Images

Na domaćoj javnoj sceni ima mnogo poznatih ličnosti koje su uspele da izgrade velika, čvrsta, dugogodišnja prijateljstva, a neke su se toliko zbližile da su postale kumovi.


Među njima ima i nekih naizgled nespojivih lica, pa su tako mediji više puta pisali da su kume glumica Ljubinka Klarić i Lidija Ocokoljić, sestra Svetlane Ražnatović, zatim glumac Nenad Jezdić i kantautor Željko Joksimović, a Ana Bekuta se "okumila" više puta s poznatima – s Mirom Škorić, Merimom Njegomir i Sonjom Mitrović Hani.


Jedan od onih koji imaju neočekivano kumstvo je nekadašnji odbojkaš i odbojkaški trener Nikola Grbić.

Kada se 2006. godine slavni sportski as oženio Stanislavom, svojom drugom suprugom, a kuma na venčanju tada mu je bila Jelena bin Drai, tada Jelena Jakovljević, poznata manekenka i nekadašnja Mis Jugoslavije.

 


I sama lepotica podelila je jednom prilikom na Instagramu fotografiju s njihovog venčanja i napisala:

 

Svako ima prijatelje u određenoj fazi svog života. Srećna sam što imam vas dvoje za ceo život! Mnogo vas volim! Kum nije dugme.


Kako su mediji pisali tih dana, Stanislava i Jelena su rodom iz Žablja i drugarice su od malih nogu. Sudeći po društvenim mrežama, one su i dalje bliske i viđaju se, a gospođa Grbić je posećivala svoju slavnu kumu u Dubaiju, gde živi godinama, od udaje za šeika Saida bin Draija.

 


Nikola i Stanislava Grbić i dalje su u skladnom braku, a zajedno su dobili sinove Matiju i Miloša.


Staša i ja se dogovaramo kako da uspostavimo isti pristup prema deci. Postoje stvari preko kojih se ne prelazi i koje se ne dopuštaju, ali ima i onih o kojima mora da se diskutuje. Uvek smo složni, a kada je tako, onda je sve drugo lako. Ne bih rekao da sam strog otac, ali svoju volju i odluke umem da sprovedem u delo bez vike. Moram priznati da kada sam ja odrastao nije bilo tako, ali tada su bila druga vremena (smeh) – istakao je on jednom prilikom za Story.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Vanja Grbić u Sceniranju