ljubavna bajka

Zbog ljubavi je napustila karijeru: Ova lepotica je supruga Vanje Grbića s kojom je 22 godine u braku i ima četvoro dece

0

Nakon 2 minuta, poželeo je da zauvek budu zajedno

Vanja Grbić
Vanja Grbićfoto: Dragana Udovičić

Danas je poseban dan za bivšeg odbojkaša Vladimira Grbića i njegovu suprugu Saru.

 

Njih dvoje danas obeležavaju 22 godišnjicu braka.

 

- 25.8.2001 upotpunio sam svoj život. Oženio sam ovu predivnu ženu, moju Saru. 22 godine. Ne, ne bih bio ni srećan ni uspešan ni ispunjen da je nisam sreo i nastavio put i život bez nje. Koliko strpljenja snage i strpljenja strpljenja i strpljenja je trebalo za mene. U svemu sto radim ona mi je bezrezervna podrška. Srećna godišnjica ljubavi - napisao je ispod fotografije na društvenim mrežama koju je objavio.

 

Njihova ljubavna priča je započela 2000. godien na proglašenju sportiste te godine. On je imao 31, a ona 21 godinu. 

 

Posle ceremonije je dugo razgovarao sa njom.

 

- Ona je iskrena, neiskvarena, normalna žena, onakva kakvu sam celog života tražio. Sećam se da je nosila crne pantalone, prosto je zračila i to me nije ostavilo ravnodušnim. Kada sam shvatio da je njena energija toliko čista, gotovo naivna, to me je oborila s nogu. Znao sam da ne treba da gubimo vreme. Došao sam u aprilu iz Italije, a u avgustu sam je oženio - ispričao je Vanja u jednom intervjuu.

 

A jednom prilikom je otkrio da je znao da je ona "prava", nakon dva minuta.

- Šta je žena koja zaslužuje olimpijsku zlatnu medalju? Kako biste nazvali nekoga ko u 21. godini zagrli jedan novi život, spreman je da svoje želje i ideje skloni sa strane zato što želi da svojoj porodici pruži sve? Tačka. To je za mene kao čoveka vrh. Drugo su samo priče. Supruga me je prevarila u cvetu mladosti. Ja sam imao samo 31 godinu, a ona iskusna sa 21. Kad sam progovorio s njom dva minuta, znao sam da ću da se oženim njom - ispričao je svojevremeno Vanja Grić u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji. 

 

Sara je bila takođe veoma uspešna u sportu i bila je prvakinja u karateu, a onda je odlučila da napusti karijeru i posveti se porodici.

- Osvojila sam šampionsku titulu, bila treća na Mediteranu, treća u Evropi, sa Dijamantom druga u Kupu šampiona, proglašena sam za najbolju sportistkinju Zrenjanina, dobila 'Spartakovu nagradu' i izabrana za najbolju karatistkinju prošle sezone u Jugoslaviji- ispričala je svojevremeno Sara o svojim uspesima.

 

Iz njihove velike ljubavi rodilo se četvoro dece, Ina, Una, Mila i Lazar, a sportista nikad nije krio da mu je porodica uvek i zauvek na prvom mestu.

 

- Ima ljudi koji tome ne mogu da prisustvuju i razumem to. Ja sam prisustvovao svim porođajima moje žene. Bogu hvala, svi su prošli na isti način. Ja to doživljavam tako da sam sa svojom suprugom u trenutku kada se dešava nešto najlepše što treba da se desi i taj trenutak nas zbliži još više. I njoj je značilo. Porodica je sav moj svet. Ovo je moje bogatstvo. Žene odlučuju koliko će dece imati. Sve što sam postigao je nula u odnosu na porodicu. To je tako. Šta ostane iza čoveka - njegova dela i deca - ispričao je Vanja i dodao:

-  Ono čime ih naučite i koju poruku nose. To je to. Beskrajno su draga i dobra deca. Moram da budem pravičan kao otac. Oni ipak odrastaju u Beogradu i supruga i ja vodimo računa da ih uputimo. Oni su super, dobri su u školi, aktivni su u kampu koji vodim -

 

BONUS VIDEO

 

Vanja Grbić u jeku sportske euforije otvorio dušu u Sceniranju

 

 

 

makonda-tracker