mnogi joj zavide

15 godina ljubi poznatog košarkaša, imaju 4 dece: Ova lepotica je supruga Nenada Krstića i kuma Jelisavete Orašanin

0

Poznati par Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin krstili su ćerku Petru, a u ulozi kume bila je supruga našeg proslavljenog košarkaša 

JELISAVETA JE BLISKA SA SUPRUGOM NENADA KRSTIĆA
JELISAVETA JE BLISKA SA SUPRUGOM NENADA KRSTIĆA foto: M.M./ATAImages

Nekadašnji košarkaški reprezentativac i igrač NBA tima Oklahoma, Nenad Krstić godinama je u skladnom braku sa Tatjanom, Tanjom Jelačić s kojom se venčao 2009. godine nakon čega su dobili četvoro dece.

 

Oni su pre braka u vezi bili punih 6 godina. Tatjana je diplomirala molekularnu biologiju, a potom se posvetila porodici i deci, a bila je i velika podrška suprugu čija karijera je u to vreme išla uzlaznom putanjom.

 

Godinu dana pre nego što su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav Nenad i Tanja su se verili ispred hotela Leopold u Novom Sadu, što je bila najlepša uvertira za njihovo venčanje. 

 

Iako je Nenad iz Kraljeva a njegova lepša polovina rođena Novosađanka, mladenci su odlučili da svoje bračne zavete izgovore u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a potom i u poznatom beogradskom hotelu gde su upriličili glamurozno veselje. 

 

Od tada oni su jedno drugom velika podrška, a Nenad ne može da zamisli svoj život bez Tanje i dece. Osim zbog poznatog supruga Tanja je često tema medija zbog toga što je veoma bliska sa našim poznatim parom Jelisavetom Orašanin i Milošem Teodosićem. 

 

TANJA JE GODINAMA U BRAKU SA NENADOM KRSTIĆEM
TANJA JE GODINAMA U BRAKU SA NENADOM KRSTIĆEM foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njih dvoje su pre nekoliko dana upriličili krštenje svoje ćerke Petre i sina Bogdana. Petru je krstila Tatjana, koja je sa Jelisavetom veoma bliska,  dok je Bogdana krstio Milošev drug Srđan.

 

Poznato je da Teo i Jelisaveta ne vole mnogo da eksponiraju svoju decu u medijima, pa je tako i ovaj čin prošao bez mnogo medijske pompe i pažnje. 

 

Bonus video:

Jelisaveta bodri Tea sa tribina 

 

 

 

makonda-tracker