važi za svako leto

Kupaći Emine Jahović je jedina lekcija o modi za plažu koja vam zaista treba

Kada je reč o trendovima za stil na plaži, oni dolaze i prolaze, ali jedan model garantovano ostaje in zauvek, laska figuri i pogodan je za kombinovanje s modnim detaljima, a Emina je pronašla božanstven!

Emina Jahović ne greši kada je moda u pitanju, pa ni njen stil za plažu nije izuzetak.foto: Instagram / yaemina

Popularna kantaturorka Emina Jahović ovih dana uživa u čarima leta i lepog vremena, a na Instagramu je od početka sezone podelila više fotografija svog opuštanja na plaži.


Viđali smo je u raznim izdanjima, a juče je pokazala najjednostavnije i možda i najlepše do sad – vanvremenski kupaći kostim s trendi detaljem.


Pevačica je pozirala u jednodelnom kupaćem, klasičnom modelu crne boje koji ima ravan izrez i tanke bretele, dok je donji deo visok i u obliku oštrog slov V, zahvaljujući čemu izdužuje figuru.

 

Jednodelni crni kupaći kostim Emine Jahović za leto 2024. godinefoto: Instagram / Yaemina

Međutim, da to ne bude samo još jedan običan kostim iz jednog dela, tu su statement detalji u vidu proreza u predelu struka, dok se preko leđa pruža jedna tanka traka.

 

Jednodelni crni kupaći kostim Emine Jahović ima efektne proreze i gola leđafoto: Instagram / Yaemina

Jednodelni kupaći kostim – zauvek u modi


Kada je reč o modi za plažu, ona možda ne pruža toliko mogućnosti kao street style ili elegancija, ali i ova oblast ima svoj klasik.

 

S jednodelnim kupaćim crne boje ne možete da pogrešite, a ujedno je u pitanju model koji laska figuri je čini da delujemo vitkije, pomaže nam da "ušuškamo" sav višak koji bi eventualno mogao da nam stvara nesigurnosti i baš uvek izgleda trendi.

 

Sara Džesika Parker već godinama nosi isti kupaći kostim svaki put kad je paparaci spaze na letovanjufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Čak i ako nosite najjednostavniju opciju, već možete biti sigurni da ste odlično odabrali, a ako ste spremni da eksperimentišete s debljinom bretela, prorezima i detaljima – sigurno ćete se izdvojiti stilom za letovanje.

 


Američki Vogue pisao je još u maju ove godine da će leto 2024. biti u znaku jednodelnog kupaćeg kostima.

 

Kako je u pitanju minimalistički model, dajte mašti na volju s aksesoarima i obogatite svoj look efektnim šeširom, šarenim narukvicama i nanogicama, privremenom tetovažom, dezeniranim maramama...

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Plaža na Rzavu