suvi luksuz

Ovaj laneni komplet je sva inspiracija koja vam treba: Megan Markl zna kako se obući za svečane prilike tokom leta

Supruga princa Harija često je na meti kritika, ali jedno niko ne može da joj ospori – ta žena stvarno ume da se obuče! Ovog puta je odabrala dvodelni set sastavljen od otmenog prsluka i širokih pantalona i utisak je fenomenalan.

Megan Markl obično nosi neutralne tonovefoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, prisustvovala je juče poslovnom samitu G9 Ventures Summer Summit u Hemptonsu, gde je ponovo oduševila poslovnim stilom.


Supruga princa Harija žalila je da su je u Engleskoj terali da nosi nenapadne nijanse da ne bi skretala pažnju s drugih članova porodice, ali je od povlačenja s funkcije "radne" članice ona postala kraljica neutralnih tonova.


Viđamo je gotovo isključivo u beloj i bež boji, a da li joj se dopao ovaj stil ili nije govorila istinu, verovatno nikad nećemo saznati – ali u svakom slučaju izgleda božanstveno!

Ovog puta Megan Markl je ponela komplet sastavljen od poslovnih odela širokih nogavica i prsluka, a Daily Mail piše da je cena ovog seta 870 dolara i da ih potpisuje Revolve.

 

Laneni komplet Megan Markl sastavljen od prsluka i širokih pantalonafoto: Bobbi Brown/Instagram

Reč je o lanenom odelu koje se izdvaja krojem, a prsluk je posebno efektan jer je dugačak, strukiran i potpuno otkriva ramena budući da se reveri pružaju tako da pridržavaju ovaj komad.


Supruga princa Harija navodno je doletela iz Kalifornije privatnim avionom poznate američke preduzetnice Džejmi Kem Lime.

 

Laneni komplet Megan Marklfoto: Jamie Kern Lima/Instagram

Pomenuti samit održan je u vili bogatašice Ejmi Grifin i njenog muža Džona Grifina, a organizuje se svake godine i okuplja moćne žene Amerike, pa su tako među zvanicama bile i glumice Riz Viterspun, Gvinet Paltrou i Lora Dern. Megan je uslikana u društvu dizajnerke Miše Nunu i vlasnice kozmetičke kompanije Bobi Braun.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem