dopada li se vama?

Izvezli su joj "tajnu poruku": Detalj na torbi Megan Markl zbog kog su neki ljuti, a drugi kažu – stil ne možeš da kupiš

0

Supruga princa Harija ponela je nedavno svoju torbu Lady Dior, jedinstvenu na svetu zbog detalja koji je krasi, a za koji mnogi veruju da je njen način da nešto poruči kraljevskoj porodici.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Harifoto: Nathan Denette / PA Images / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, svakodnevno je tema u medijima zbog svog stila, koji uglavnom izaziva oduševljenje među modnim znalcima, ali je sada podelila mišljenja neobičnim detaljem na svojoj tašni.


Ona je nedavno primećena u Kaliforniji na ručku s glumicom Kimberli Vilijams Pejsli, a slavne drugarice uživale su u luksuznom restoranu Tre Lune, nakon čega su ih paparaci pratili i fotografisali.


Megan je za ovaj izlazak odabrala jednostavan dnevni stajling po uzoru na princezu Dajanu: farmerke, belu košulju i Chanel baletanke, uz dodatak luksuznog nakita brenda Cartier.

 

"Tajna poruka" na torbi Megan Markl

 

Međutim, najviše pažnje na društvenim mrežama privukla je torbica koju je vojvotkinja od Saseksa nosila u ruci, a u pitanju je čuveni model Lady Dior, nazvan po njenoj pokojnoj svekrvi.

Međutim, za razliku od uobičajenih verzija ove tašne, Meganina ima na sredini izvezena slova "DSSOS", što su inicijali njene kraljevske titule vojvotkinje od Saseksa – Duchess of Sussex.


Ovo nije prvi put da Marklova nosi ovaj komad, koji smo ranije videli 2021. na jednom koncertu u Njujorku. Međutim, kako piše Tatler i ocenjuju njeni kritizeri na društvenim mrežama, dok Megan Markl pokušava da se distancira od britanske kraljevske porodice, postavlja se pitanje je li ovaj detalj neka tajna poruka.

 


"Hoće li ona to da kaže da se ne odriče titule?", "Ovo je tako čudno", "Možeš da kupiš Lady Dior, ali ne možeš da kupiš stil", "Uh, baš jadno"... neki su od komentara na društvenoj mreži Iks.

 

Kako je torbica Lady Dior dobila ime?


Princeza Dajana dobila je ovu tašnu 1995, od tadašnje prve dame Francuske Bernadet Širak.

 

Princeza je kasnije viđena sa tom torbom u više prilika. Dior tada nije ni slutio da kreira jedan vanvremenski komad koji je savršen za svaku priliku, ide iz dana u veče neprimetno.

 

Princeza Dajana nosi Lady Dior tašnu na aerodromu 1995.
Princeza Dajana nosi Lady Dior tašnu na aerodromu 1995.foto: Times Newspapers / Shutterstock Editorial / Profimedia


Uz blagoslov ledi Di torba je preimenovana u Lady Dior i od tada se proizvodi pod ovim imenom i jedan je od najvećih modnih fenomena kom zaljubljenice u modu ne mogu da odole. Pa čak ni kraljica Kamila, nekadašnja ljubavnica Dajaninog muža!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem


 

makonda-tracker