7,7 miliona pregleda

Samo ona može da zadirkuje princa: Urnebesan snimak Kejt Midlton i Vilijama zbog svi kažu – Dajana bi nju obožavala!

Iako je obično rezervisana i suzdržana u javnosti, princeza od Velsa imala je mnogo simpatičnih trenutaka spontanosti, a u nekima od njih je umela da postidi svog supruga.

Princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, spada u omiljene ličnosti u britanskoj kraljevskoj porodici, što delimično objašnjava ogromnu zabrinutost sveta za njeno stanje od početka godine.


Dok supruga princa Vilijama nije saopštila da ima rak, misterija njenog izostanka iz javnosti bila je svetska tema broj jedan, a sve ankete pokazuju da je ona jedna od najpopularnijih u Palati.


Pored toga što poštuje sva pravila ponašanja osobe na njenom položaju, poštuje protokol i uključena je u rad brojnih dobrotvornih organizacija, Kejt Midlton neretko ume da pokaže i spontanost i izmami simpatije fanova kraljevske porodice, a ovih dana isplivao je još jedan snimak koji to pokazuje.

Tokom 13 godina braka, princ Vilijam i Kejt imali su bezbroj javnih pojavljivanja i ozbiljnih dužnosti, ali su imali priliku i da se zabave i pokažu svoju zabavnu stranu. Upravo se to dogodilo prilikom posete Bahamima na turneji povodom obeležavanja Platinastog jubilej kraljice Elizabete II, a snimak ovog trenutka širi se društvenom mrežom TikTok – i do sad ga je pogledalo 7,7 miliona ljudi!


Na njemu vidimo kako su princu Vlijamu tom prilikom ponudili salatu od morskih puževa, inače poznat afrodizijak, a on je zgroženo pogledao hranu i na Kejtino pitanje hoće li pojesti to rekao:


Ne, okej sam, hvala.


Međutim, princeza je pružila ruku i uzela puža, pojela ga u jednom zalogaju i prokomentarisala:


Ja sam više avanturističkog duha nego Viliam.

Ovaj trenutak je deo kompilacije više zanimljivih snimaka para, a tu je i momenat kada je Kejt tražila da joj daju da drži tarantulu tokom posete Severnoj Irskoj, dok je princ posmatra s oklevanjem.

 

"Princeza Dajana bi nju obožavala", "Baš su slatki kad su opušteni", "Ko bi rekao da je ona toliko hrabrija od njega"... neki su od komentara.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu