nećemo je videti dugo

Stigle zabrinjavajuće informacije iz Palate! Kejt Midlton se ponovo povlači iz javnosti na neodređeno vreme?

0

Princeza je smogla snage da se pojavi pred svima, ali  sada se ipak ponovo povlači u ilegalu 

KEJT PONOVO IDE U ILEGALU NA NEODREĐENO VREME
KEJT PONOVO IDE U ILEGALU NA NEODREĐENO VREME foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago stock&people / Profimedia

Princeza Kejt Midlton će se navodno ponovo na neodređeno vreme povući iz javnosti, kako bi neometano mogla da nastavi sa lečenjem raka, tvrdi insajder Palate.

 

Princeza od Velsa nakratko se vratila u javni život prošlog vikenda kako bi prisustvovala muškom finalu Vimbldona - zajedno sa svojom ćerkom, princezom Šarlot (9) - gde je Karlosu Alkarazu uručila trofej pobednika.

 

Kejt se prvi put vratila na javnu dužnost u junu za Pozdrav bojama, kada je izašla na kultni balkon Bakingemske palate sa svojim suprugom, princom Vilijamom, njihovo troje dece, kraljem Čarlsom i kraljicom Kamilom.

Nakon pojavljivanja, Kejt je na društvenim mrežama priznala da, iako „dobro napreduje“, „još nije izašla iz šume“.

 

Pored toga, Robert Džobson, autor nadolazeće knjige Ketrin, princeza od Velsa: Biografija buduće kraljice, govorio je za People o tome zašto će se Kejt povući sa dužnosti do daljnjeg.

 

On je dodao i da su njeni nedavni izlasci „pokazali mnogo hrabrosti i karaktera, jer je znala da svet gleda“.

 

KEJT SE POJAVILA NA VIMBLDONU ALI SAD JE VREME ZA OPORAVAK
KEJT SE POJAVILA NA VIMBLDONU ALI SAD JE VREME ZA OPORAVAKfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

- Ranije je živela svoj život po kalendaru, a sada živi svoj život, a kalendar dolazi posle. Ona će se vratiti, ali kada doživite ovakvo iskustvo, to menja vašu perspektivu i poredak stvari - rekao je on.

 

Insajder iz Palate je takođe izvestio Vaniti Fer da će Kejt i njena porodica sada verovatno provesti veći deo leta „ispod radara“ u svojoj seoskoj kući Anmer Hol u Norfolku.

 

Dodali su da Velsi neće putovati u inostranstvo zbog Kejtinog nastavka lečenja raka, ali se očekuje da će sledećeg meseca posetiti kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu u Škotskoj.

KEJT JE POTREBAN MIR DA MOŽE DA SE LEČI I IZLEČI
KEJT JE POTREBAN MIR DA MOŽE DA SE LEČI I IZLEČI foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Još jedan insajder je ponovio ovo, rekavši za People:

 

- Ona neće morati da bude u centru pažnje. Biće sa svojom porodicom ili sama, kako bi što više sačuvala energiju. Biće dovoljno vremena da se usredsredi na svoj oporavak.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Đoković sa Sinerom na Vimbldonu 

 

makonda-tracker