astro prognoze

Mesečni horoskop za Blizance za avgust: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

Blizanci, proverite šta vas čeka ovog avgusta na svim poljima života.

Blizanci, šta vas čeka ovog avgusta?foto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Uprkos tome što će vaš vladar Merkur ceo mesec biti u retrogradnoj fazi i vraćati vas u prošlost, Sunce se neumoljivo kreće pravo! To znači da, stvaranjem povoljnih aspekata sa Jupiterom u Blizancima tokom celog meseca, izgleda kao da ste „gurnuti“ u nove veze, putovanja i poznanstva.

 

Čini se da je avgust dosta spor, ali krajem meseca primetićete da je napravljen iskorak.

 

Jedan od ključnih datuma biće mlad Mesec u Lavu 4. avgusta u vašem sektoru putovanja i novih kontakata – možda ćete sklopiti novo korisno poznanstvo, a na kraju će to uticati na vaš lični život.

 

Već 8-9. avgusta Merkur i Venera u porodičnom sektoru mogu doneti dobre vesti u vezi sa domom, stambenim prostorom ili nekretninama za iznajmljivanje.

 

Merkur uvek ima maksimalan uticaj na vas i najupečatljiviji događaj očekuje vas 15. avgusta, kada se vraća nazad u Lava – možda ćete dobiti poziv od rođaka, ili će vam pasti na pamet da se vratite na neku vrstu procesa dokumentovanja. Međutim, možda ćete i sami odlučiti da se javite „u prošlost”, recimo, da pozovete svog bivšeg, ili možda samo počnete da gledate njegove društvene mreže, ali svi vaši impulsi nisu slučajni; sve će to na kraju imati uticaja na septembar .

 

Konjunkcija Marsa i Jupitera za Blizance

 

Svi znaci čekaju ovaj događaj! Mars, kao vladar Čvora budućnosti, povezuje se sa Jupiterom u Blizancima, što znači da će u vašem slučaju jasno ocrtati događaje u vašem ličnom životu. Verovatno će doći do poruke nekog čoveka iz grupe prijatelja ili ćaskanja sa interesovanjima na području od 15. do 18. avgusta i možda će vam ponuditi putovanje. Obavezno se složite, ovo će za vas biti karmički događaj.

 

Moguće je putovanje koje će vam promeniti životfoto: Shutterstock / NDAB Creativity

Činjenica je da, kada se tako važne planete spoje u našem znaku, pored našeg Sunca, one pomažu našem duhu da ostvari svoj zadatak. Zbog toga, zahvaljujući ovoj osobi i „pokretu“ koji nudi, možete imati apsolutno promenu u životu.

 

Spremite se da nastavite da se vinete što je više moguće! Pun Mesec u Vodoliji 18. avgusta se javlja u vašem sektoru putovanja i putovanja, proširujući vaš pogled na svet. Ono što se dešava oko ovog datuma će vas emocionalno promeniti, na kraju će vas spojiti sa novim i ključnim ljudima u vašem životu, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.