neobičan, a moćan

Čini da stajling deluje skupo & otmeno: Ovaj top princeze Šarlin nosi se s bilo kojom bojom i magnetski privlači pogled

Princeza Šarlin od Monaka i te kako ume da se dotera, a sada je za jednu ležerniju priliku odabrala letnju bluzu s dezenom s kojim ne možete da pogrešite tokom leta.

Princeza Šarlin od Monaka na startu završne etape čuvene biciklističke trke Tour de Francefoto: FREDERIC DIDES / Sipa Press / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta II, godinama spada u najbolje odevene žene sveta, a malo je poznato da je ona članica neke vladarske porodice s najskupljim modnim ukusom.


Evropski mediji pisali su nedavno o ogromnim svotama koje troši princeza i nekadašnja olimpijska plivačica, a veliki deo tog novca ide i na njene modne kombinacije. Istovremeno elegantne i neobične, one se zaista izdvajaju od kreacija kakve obično nose princeze i kraljice, sada se pojavila u još jednom efektnom izdanju.


Princ i princeza od Monaka su, naime, juče posetili start završne etape čuvene biciklističke trke Tour de France, a kako je prilika bila ležernija – i Šarlinin stil je bio manje formalan.

Moć zebrastog printa


Ona je stigla u belim pantalonama ravnog kroja koje je kombinovala bluzom na jedno rame, ukrašenom zebrastim dezenom, neprevaziđenim u letnjoj sezoni. Iako je leopard print ubedljivo najpopularniji u 2024, tokom leta nema omiljenijeg dezena od šari zebre, koje su poznate kao zahvalne za kombinovanje i s raznim bojama i s jednobojnim komadima.

 

Zebrasti print jedan je najcenjenijih proteklih godina, pre svega jer svojim moćnim i jednostavnim crno-belim kontrastom ostavlja snažan utisak, a dozvoljava kombinovanje s neutralnim tonovima koliko i s nekim efektnijim bojama poput pink, narandžaste, crvene... Uz to, modni znalci često ističu da je zebrasti dezen pouzdan način da učinite da look deluje skuplje i luksuznije, kao i da ostavite da utisak da ste se mnogo više potrudili.

 


Šarlin od Monaka opredelila se, inače, za model koji potpisuje modna kuća Elie Saab i deo je pre-fall kolekcije za 2024. godinu, ima drapirani detalj koji pada s ramena, izrađen je od svile, a košta čak 1.970 dolara. Međutim, uveliko je rasprodat.

 

Princeza je tome dodala Louis Vuitton naočare za sunce, slingback cipele modne kuće Gianvito Rossi, kao i crnu Capucines BB torbu brenda Louis Vuitton.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kreator oštro o poznatim damama