kraljica triftovanja

Ona zna kako se obući dobro za male pare: Omiljena obuća Maše Memedović izgleda vrhunski i svako može da je priušti!

Ima ih u svim varijantama i bojama, a kada ugledate nove čizmice Maše Memedović odmah ćete poželeti da ih kupite

Maša Memedović zna kako se obući vrhunski za male parefoto: Instagram / masamemedovic/

Maša Memedović u poslednjih godinu dana doslovno je "eksplodirala" na društvenim mrežama i to sa dobrim razlogom.

 

Ćerku poznatog voditelja Jovana Memedovića na društvenoj mreži Instagram prati 53,6 hiljada ljudi sa kojima lepa Maša svakodnevno deli isečke sa svojih putovanja po Srbiji i svetu, ali i svoje besprekorne autfite.

 

Ova nekrunisana kraljica triftovanja – kupovine polovne odeće – zna kako se dobro obući za male pare, a umetnost dobrog šopinga uvek rado deli sa svojim obožavaocima.

U moru trendi odevnih komada koje Memedovićeva lepa kći rado kupuje i nosi, jedan par obuće još odavno zauzeo je posebno mesto.

 

U pitanju su čizmice koje su san svakog modnog znalca, a mogu da se nose u svim varijantama, i zimi i leti. Reč je, naravno, o kaubojskim čizmama.

 

Mlada avanturistkinja gotovo tek da je stigla u Jutu u Sjedinjenim Američkim Državama, a čini se da je već pronašla svoj mali raj – radnju posvećenu isključivo ovom sve popularnijem modelu čizmica.

Ja istog momenta kada zakoračim u Sjedinjene Američke Države – napisala je ona ispod fotografije na kojo vidno srećna pozira u tematskom butiku.

 

Kožne crne kaubojke nešto modernijeg izgleda Maša je ovoga puta uklopila sa mladalačkom suknjicom i lepršavom letnjom bluzom na pertlanje u beloj boji. 

 

Za razliku od drugih internet influenserki koje svojoj publici često prezentuju preskupe i gotovo nedostižne modele luksuznih brendova, Memedovićeva dobro zna da nije važno koliko nešto košta, već ko ga i kako nosi.

Čak i kada ide u susret avanturama u prirodi ova it devojka ostaje verna svom stilu i kombinuje kaubojke, poput ovog braon krok modela, sa nešto ležernijim stajlinzima koji se sastoje od dobrog para džinsa i obične kul majice. Takođe, kaubojski šešir odgovara temi i uvek je dobar začin u paru sa ovim vanvremenskim čizmicama.

 

Da kaubojke ne moraju dobro da izgledaju samo u neutralnim bojama dokazuju ove otkačene čizmice u jarkocrvenoj nijansi. Ako nekome nije bilo jasno koliku ljubav Maša gaji prema ovom modelu obuće – postalo je kada ih je obula na dan sopstvenog venčanja.

 

Maša je kaubojke nosila i na svom venčanjufoto: masamemedovic/Instgaram/printscreen

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jovan Memedović porodicu krije od javnosti: Upoznajte ćerku Mašu koja je sva neobična, a evo u čemu uživa! sva na oca