predivna!

Na Mikonosu nije bilo lepše! Nina Badrić ima božanstvenu haljinu za plažu koju može nositi celog leta

Nina Badrić je letovala na Mikonosu, gde je ponovo demonstrirala besprekoran morski stil.

Nina Badrić u savršenoj mini-haljini za letnje danefoto: Instagram/badrich

Hrvatska pevačica Nina Badrić poznata je po prefinjenom i elegantnom stilu, a bilo da je reč o njenom nastupu ili ležernoj šetnji, nema sumnje da će uvek pogoditi pravo u modnu metu.

 

Lepa Zagrepčanka letovala je na grčkom ostrvu Mikonos, odakle nosi prelepe utiske, kako je i sama podelila na svom Instagramu, a nosila je i sjajne odevne komade, po meri svake zaljubljenice u modu.

 

Nina i inače neguje elegantno-kežual stil, u zavisnosti od prilike, a za ovo letovanje spremila je kupaće kostime i haljine koje će moći da nosi celog leta, pri čemu se posebno izdvojila šarena halter haljina koju je nosila na plaži ovih dana.

 

Letnja haljna Nine Badrić

 

Ovaj model haljine zove se Awash Mystery, a reč je o mini-haljini koju potpisuje Johana Ortiz. U pitanju je pamučna halter haljina sa otvorenim leđima i efektnim prorezima u predelu struka. Dominiraju tamnije nijanse i motiv palmi, idealan za letnje dane.

 

 

Nina je kombinovala ovu haljnu s plavim minđušama, a o tome koliko joj se dopada govori i činjenica da je objavila nekoliko fotografija u istom autfitu s potpisom Ortizove.

 

Ova haljina košta nekoliko stotina dolara, ali na različitim sajtovima se može naći i po dosta sniženoj ceni.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nina Badrić proslavila rođendan