NEMA KRAJA SPEKULACIJAMA

Megan Markl šalje “otrovne strelice” ka kraljevskoj porodici: Hari nije otišao jer je želeo slobodu, ovo je pravi razlog

U svojoj senzacionalističkoj knjizi "Kraj igre", Omid Skobi je tvrdio da zna pravi razlog zašto je princ Hari napustio kraljevsku porodicu.

BOCKANJA MEĐU ČLANOVIMA KRALJEVSKE PORODICE NE PRESTAJUfoto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

- Na princa Harija se gleda kao na "pretnju kruni" od strane nekih ljudi u kraljevskoj porodici - kaže kraljevski pisac i novinar Omid Skobi.

 

Gospodin Skobi je nazvan glasnogovornikom Megan Markl zbog njegovog pisanja za Saseksove, a njegovo poslednje izdanje "Endgame" je iznelo neke kontroverzne tvrdnje kada je objavljeno u novembru prošle godine.

 

Među njima je je i to da je autor očigledno znao pravi razlog zašto je Hari želeo da ode, a to je bilo u vezi sa njegovom ličnom slobodom.

- Ovo su tužna saznanja, princ Hari je u očima nekih u institucija pretnja kruni. Njegova potreba da kaže svoje mišljenje prevazilazi pravila koja kruna dozvoljava, što ga čini neprijateljem i nepodobnim da bude deo kraljevske institucije - navodi se u knjizi.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili su svoje namere da napuste porodicu u januaru 2020. godine, a kasnije se sele u Montesit, u Meganinu matičnu državu Kaliforniju.

 

Tada su postali otuđeni od Krune, a nakon intervjua sa Oprom Vinfri 2021. i kasnijim dokumentarnim serijama Netflik-a dodatno se zakomlikovao odnos između njih i ostalih članova kraljevske porodice

 

PRINC HARI SE ODREKAO IKAKVE MOGUĆNOSTI DA POSTANE KRALJ foto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Veliku zabrinutost izazvala je činjenica da je Hari brata Vilijama optužio da ga je fizički maltertirao. Nakon što je izašla Harijeva knjiga “Rezerva” život u kraljevskoj porodici postao je prožete napetošću i stresom.

 

Gospodin Sckobi je naveo da se ništa nije promenilo u njihovoj vezi tokom godina i da su njihove šanse za pomirenje trenutno male.

 

U knjizi gospodin Skobi navodi:

 

- Razgovarao sam sa izvorom prilično rano u procesu, a oni su Harija nazvali 'prebegom' i rekli da je to Vilijamov stav.

 

I VILIJAM NEMA LEPO MIŠLJENJE O BRATU foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

- To su bila dva čoveka koji su nekada davno bili čvrsto usklađeni u svojim pogledima. Jedan od njih je morao da nastavi da bi zaštitio krunu.

 

Izvor je rekao da princ od Velsa više ne prepoznaje Harija od njegove veze sa Megan i da "više i ne želi da ga zna".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela analizirao ponašanje Megan i Harija