kome bolje stoji?

Skoro identično kao Megan Markl: Jelena Đoković na vimbldonskim tribinama u komadu koji vam je sigurno poznat

Jelena Đoković pojavila se i danas da suprugu pruži podršku 

Jelena Đoković oduševljava modnim izdanjima na Vimbldonufoto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Dok slavni srpski teniser i njen suprug dominira na teniskom terenu, Jelena Đoković svojim modnim stilom vlada tribinama Vimbldona.

 

Svaki stilski odabir supruge Novaka Đokovića savršen je spoj besprekorne sofisticiranosti i jednostavnosti, a njeno novo pojavljivanje na tribinama centralnog terena očaralo je sve prisutne.

 

Za osmi dan Vimbldona lepa Jelena odabrala je odevnu kombinaciju koja je pravo remek-delo, a posebno se istakao jedan detalj.

 

U toku je meč između Novaka Đokovića i danskog tenisera Holgera Runea, a supruga najboljeg tenisera sveta i u ovoj prilici ostala je verna svom vanvremenskom i elegantnom stilu.

 

Jelena je u društvu sina Stefana prve navijačke redove ulepšala svojim svedenim, ali izuzetno efektnim izdanjem koji se sastoji iz najobičnije bele majice i dubokih pantalona ležernog kroja u bež boji.

 

Jelena i Stefan Đokovićfoto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Ovaj stajling upotpunila je šik crnim sakoom od tvida u stilu Chanel-a, a zlatni dugmići koje je savršeno ukomponovala sa sličnim minđušama celom look-u dali su dozu vanvremenskog glamura.

Jelena iz lože podržava Novaka od početka Vimbldonafoto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Duga kosa vezana u visoki rep i prirodan "no makeup" izgled Jelenin su zaštitni znak, te se i ovoga puta odlučila za tu dobro proverenu i otmenu varijantu.

 

Da njen modni izraz neodoljivo podseća na stil Megan Markl nije tajna, a konkretno ovaj Jelenin blejzer gotovo je identičan onom koje je supruga princa Harija pre dve godine nosila na Igrama nepobedivih u Holandiji.

 

Jaknicu luksuznog brenda Celine identičnu Jeleninoj nekadašnja glumica takođe je ukombinovala sa belom majicom, konjskim repom i minimalnom šminkom.

Ipak, ležerne letnje pantalone Đokovićeve supruge Marklova je zamenila trendi farmerkama neobaveznog kroja, a ceo look začinila je skupocenom Loewe torbicom i Chanel baletankama, kao i zlatnim nakitom nalik Jeleninom.

 

Ovo Jelenino izdanje može poslužiti kao ultimativna modna inspiracija, bilo da je u pitanju odlazak na posao ili ležerno druženje sa prijateljicama tokom vrelih letnjih dana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Đoković trenirao sa Sinerom pred Vimbldon