velika ljubav

Njenu lepotu nazivaju čudom, a s njim je bila – nesigurna: Ko je misteriozni muškarac s kojim Margo Robi čeka bebu?

Kažu da lepša žena od Margo Robi nije hodala planetom, da je žena pored koje se i najlepše devojke Holivuda sklanjaju, a ona je dugo čeznula za muškarcem koji je danas njen suprug i plašila se da mu prizna koliko je zaljubljena u njega.

Margo Robi je trudna, javili su tokom vikenda svetski mediji.foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Australijska glumica Margo Robi, koja je obeležila prošlu godinu glavnom ulogom u filmu "Barbi", čeka svoje prvo dete.


Strani mediji javili su juče da je lepa glumica u drugom stanju, nakon što je ona fotografisana u kropovanoj majici, dok joj je stomačić bio u prvom planu.


Margo je neko vreme nosila predimenzioniranu odeću koja prekriva stomak, pa je paparacima u Njujorku tokom juna promaklo da glumica postaje mama, ali je potom uhvaćena, a izvori bliski Robijevoj potvrdili su srećne vesti za People.

Margo je fotografisana u društvu supruga Toma Akerlija, za kog je udata od 2016. godine i koji uspeva da se drži podalje od javnosti iako je uspešan filmski producent i u braku s jednom od najlepših žena planete.

Ko je muž Margo Robi?


Australijska glumica i producent upoznali su se 2013, na snimanju istorijske drame "Francuska svita", u kojoj je Akerli bio asistent režisera. Isprva su bili prijatelji i saradnici, a zajedno su osnovali producentsku kompaniju LuckyChap Entertainment.

Trebalo im je mnogo vremena da naprave prvi korak, a Margo Robi – žena poznata po lepoti koliko i po glumačkom daru – nije krila da je jedan od razloga što su dugo čekali da započnu vezu to što ona nije bila sigurna u sebe.

 

Margo Robi obeležila je prošlu godinu ulogom u filmu "Barbi"foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Bili smo prijatelji tako dugo. Uvek sam ga volela, ali sam mislila da on nikada neće voleti mene – istakla je glumica i dodala da je sebi govorila: – Ne budi čudna, Margo, ne budi glupa i nemoj da mu kažeš da ti se sviđa.


Međutim, vremenom su se stvari promenile, a par nikada nije otkrio kako su jedno drugom priznali emocije i započeli vezu. Kada su se konačno prepustili, to je delovalo kao jedino logično, priznala je.


A onda se to desilo i ja sam mislila "Pa, naravno da smo zajedno". To ima toliko smisla, nikad ništa nije imalo više smisla – rekla je glumica.

 

Tom Akerli i Margo Robi u braku su od 2016. godinefoto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je bilo poznato da je glumica zauzeta, niko nije slutio koliko je njihova veza ozbiljna, pa su fanovi Margo Robi bili prilično iznenađeni kada je otkriveno da su se glumica i producent venčali 2016. godine, nakon što se neko vreme spekulisalo da su vereni.


Oni su na intimnoj ceremoniji u Bajron beju okupili oko 50-oro gostiju i priredili romantično slavlje, a Margo je potom potvrdila srećne vesti objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj je u prvom planu njena burma.


Moj suprug i ja smo bili cimeri pre nego što smo postali par, tako da sada živim sa svojim cimerom i neverovatno nam je – rekla je glumica u jednom intervjuu. – Živeli smo s mnogo ljudi, a sada smo tu samo nas dvoje.

 

Tom Akerli i Margo Robi u braku su od 2016. godinefoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Akerli je uvek bio velika podrška supruzi, pa su se tako dogovorili da ne odu na medeni mesec kako bi glumica snimila film "Ja, Tonja", jedan od onih po kojima će se definitivno pamtiti njena, već sada velika, karijera.


Radili smo na ovom filmu umesto da budemo na medenom mesecu. Bilo je trenutaka kada smo se smrzavali u automobilu u Atlanti i razmišljali u stilu "Trebalo bi samo sad na plaži, trebalo bi da smo na medenom mesecu, šta to radimo?". Pratili smo svoje snove – objasnila je Margo za Extra 2017.


Međutim, odmah nakon snimanja uputili su se na putovanje o kakvom su maštali, a par je nerazdvojan i, iako nije uvek s njom na crvenom tepihu, Tom je Margo najverniji saveznik i pratilac u svakom trenutku.

 

Tom Akerli i Margo Robi čekaju prvo detefoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nervozna sam kad god počinjem neki posao. Zapadnem u krizu i pomislim "Bože, ja nisam dobra glumica, ne mogu ovo" – rekla je Margo 2021. za Daily Mirror. – Svaki put kad snimam film, okrenem se prema svom mužu i kažem mu da mislim da ja to ne mogu da uradim. A on mi kaže: "Svaki put to radiš. Biće dobro."

 

Što se tiče roditeljstva, par se godinama susreće s pitanjima kada će i to doći na red i zašto još uvek nemaju decu.

 

– Kako se neko usuđuje da mi diktira šta mogu i šta ne mogu kad je reč o majčinstvu i mom sopstvenom telu?! Nažalost, to su razgovori koje i dalje vodimo – istakla je nedavno glumica. – Udala sam se i prvo pitanje u svakom intervju jesu bebe i kad ću i ja imati jednu. Toliko sam besna što imamo taj društveni ugovor – udala si se, sad imaj bebu. Ne pretpostavljaj. Radiću šta ja budem htela da radim.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Čudo koje se dešava u jednoj od 700.000 trudnoća desilo se u Leskovcu