kakvo iznenađenje!

Bio je to običan dan u pabu – dok nije ušla Kejt Midlton! Buduća kraljica stidljivo je uputila neočekivanu molbu

Kejt Midlton je udajom za princa Vilijama završila svoj "običan život", pa je danas senzacija gotovo sve što ona uradi, zbog čega je njen iznenadni ulazak u lokalni pab bio pravo iznenađenje za njegove posetioce, naročito kad su saznali zašto je došla.

Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, buduća kraljica Velike Britanije, bez sumnje je obeležila prvu polovinu ove godine svojim odsustvom iz javnosti.


Ona se nedavno konačno pojavila nakon šest i po meseci nagađanja i teorija zavera o njenom zdravstvenom stanju, a dok princeza nastavlja da se bori protiv raka, spekuliše se hoće li se Kejt pojaviti na Vimbldonu, čija je pokroviteljka.


U međuvremenu, britanski mediji, kojima je princeza od Velsa miljenica među članovima kraljevske porodice, svakodnevno pišu o njoj i prisećaju se interesantnih detalja iz njene prošlosti, a sada je Mirror opisao jednu simpatičnu situaciju koja se dogodila kad je njena ćerka princeza Šarlot bila mala.

 

Kejt Midlton i princeza Šarlot na Vimbldonu 2023. godinefoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Zašto je Kejt Midlton uletela u pab sa ćerkom?


Naime, 2018. godine bio je običan, dosadan dan kao i svaki drugi u londonskom pabu "Feniks", kada su se vrata otvorila i na vratila se pojavila buduća kraljica Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije. Kejt, tada vojvotkinja od Kembridža, ušla je u lokal i zamolila konobara da njena ćerkica ode u toalet.

Inače, pre nje, u pab je ušla jednostavno odevena žena za koju su posetioci ovog mesta pomislili da je pripadnica obezbeđenja Kejt Midlton.


Kako je za Mail Online ispričala Megi Mekinli, koja redovno posećuje ovaj lokal, bila je vrlo iznenađena kada je ugledala tadašnju vojvotkinju od Kembridža i princezu Šarlot, posebno s tako stidljivim zahtevom.

 

Kejt Midlton i princeza Šarlot na Vimbldonu 2023. godinefoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Devojčica je cupkala pored mame, ušla u toalet i onda su izašle. Nisu se zadržale duže od 10 minuta. Delovale su vrlo ljubazno i potpuno normalno. Princeza Kejt je držala ćerku za ruku, a princeza Šarlot je izgledala kao svaka druga devojčica – prisetila se Mekinlijeva.

 

Ona je otkrila da je princezu ugledala dok je išla ka lokalnom "divnom, prijateljskom pabu" i kako je izgledala cela ova scena, a drugi izvor je dodao da je pored crnog terenca stajao muškarac u odelu i čekao motreći da sve protekne u redu. Nakon Kejt, iz vozila je izašla mala princeza Šarlot i ostavila Megi bez reči.

 

Nisam mogao da poverujem – priznao je izvor.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?