konačno progovorila

"Njene sestre i ona su KRIVE što se milioni žena osećaju gore!" Kajli zaplakala pred kamerama i malo ko saoseća s njom

Nakon godina tišine, najmlađa članica rijaliti porodice Kardašijan-Džener osvrnula se na uvrede koje čita i sluša na svoj račun i priznala kako se oseća.

Kajli DŽener zaplakala je u zagrljaju sestre Kendal zbog svega što čita o sebifoto: Entertainment Tonight, Youtube Printscreen

Izgled sestara iz porodice Kardašijan-Džener uvek je tema u medijima, ali teško da je ijedna od njih doživela toliko negativnih kometntara kao Kajli Džener (26).


Iako je godinama ćutala o svemu, ona je sada u njihovom porodičnom rijalitiju "Kardašijanovi" u razgovoru sa sestrom i poznatom manekenkom Kendal Džener pokazala da je ismevanje i uvrede i te kako pogađaju.


Kajli je u jednom trenutku zaplakala zbog reakcija na njen izgled i estetske operacije koje je imala još od tinejdžerskih dana.

Ispovest Kajli Džener


Čudo je što i dalje imam samopouzdanje i mogu da se pogledam u ogledalo i pomislim da sam lepa – istakla je osnivačica kompanije Kylie Cosmetics kroz suze.


Ona je konkretno u ovom razgovoru pogođena zbog svega što je pročitala o sebi nakon Nedelje mode u Parizu, održane u septembru prošle godine, kada je odlučila da se ne našminka previše.

 

Kajli Džener na reviji modne kuće Schiaparelli foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ja uvek imam mnogo šminke i kažu mi: "Previše se šminkaš". Onda se ne našminkam mnogo i neko me uhvati pod lošim svetlom. Možete da pogledate moje fotografije kada sam imala 13 godina, jednostavno imam te linije – pokazala je Kajli na svoje obraze. – Ali imala sam ih otkako sam bila dete.


To je, međutim, samo kap u moru negativnih komentara koje je Kajli čitala o sebi.


Stalno slušam te užasne stvari o sebi – rekla je Kajli preoducentima iza kamere i dodala da je to iscrpljujuće posle decenije javnog života.

 

Kajli Džener osvrnula se na uvrede na svoj računfoto: Entertainment Tonight, Youtube Printscreen

Mislim da je tako generalno u našoj porodici. To je dehumanizujuće. Oni misle da se na nas ne odnose ista pravila. Da tako pričate o bilo kojoj drugoj ženi osim nas, ljudi bi skočili u njenu odbranu – smatra Kajli. – Ali iz nekog razloga, ponašaju se da kao da mi nemamo osećanja.

Kajli je promenila mnogo toga na sebi od tinejdžerskih godina, iako nije priznala mnogo intervencija, a sada je otkrila da teži prirodnijem izgledu.


Prošle godine sam prošla kroz rastvaranje filera u usnama. Mrzim to što iznova i iznova moram da vodim ovaj razgovor. Imam osećaj da samo gubim dah jer mislim da se to za mene nikad neće promeniti – zaključila je.

 

Kajli Džener sa sestrom Kendal pričala je o negativnim komentarima o njenom izgledufoto: Entertainment Tonight, Youtube Printscreen

Međutim, na društvenoj mreži Iks nije mnogo onih koji saosećaju s Kajlinim bolom i nesigurnostima.


"Nije mi je žao", "Možda, da ona i njena porodica nisu proveli deceniju postavljajući nerealne standarde lepote, ne bi imala ove probleme", "Zašto plače? Sama je sebi ovo uradila", "Ona i njene sestre su krive za to što se milioni devojčica, devojaka i žena osećaju mnogo gore nego ona zbog izgleda, ali ne mogu da preduzmu ni delić onoga što mogu one", "Kako je nije sramota?"... neki su od komentara na račun Kajli Džener.

 

 

BONUS VIDEO

Koje zvezde su promenile lični opis?