ko je anđela manitašević?

Sina su dobili posle raskida, nedavno je prošla PAKAO: Bivša devojka Luke Jovića godinama je udata za drugog fudbalera

Kada je tek otkriveno da je fudbaler Luka Jović u vezi sa Sofijom Milošević, manekenku su nazivali "rasturačicom brakova", jer nije bilo poznato da je sportista zapravo bio slobodan kada su se upoznali, iako je nedavno dobio dete.

Luka Jović je prvo dete dobio s Anđelom Manitaševićfoto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI, andjela__manitasevic/Instagram

Fudbaler reprezentacije Srbije Luka Jović, koji je na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj postigao spasonosni gol protiv Slovenije, već godinama važi za jednog od najatraktivnijih domaćih sportista.


Na žalost velikog broja obožavateljki, šarmantni napadač Milana odavno je zauzet – poznato je da je on od 2019. godine u ljubavi s manekenkom Sofijom Milošević.


Par uživa u skladnoj vezi i planira romantično venčanje, a zajedno imaju sinove Alekseja i Teodora. Međutim, Luka je, iako mlad, već bio otac kada je upoznao plavušu koja važi za jednu od najlepših Srpkinja.


Početkom 2019. Luka je dobio sina Davida s lepom Anđelom Manitašević.

Bivša devojka Luke Jovića

 

Kako je Kurir tada javio, Jović, koji je u tom trenutku bio jedna od najvećih senzacija u evropskom fudbalu, postao je tata sa samo 22 godine, a Anđela je donela na svet njihovog sina u klinici "Narodni front" u Beogradu. Kako se tada pisalo, mladi fudbaler i Anđela upoznali su se pet godina ranije, kao tinejdžeri, a nakon velike ljubavi oni su raskinuli.

 

Luka Jović i Anđela Manitašević zavoleli su se kad je fudbaler imao 16 godinafoto: Anđela Manitašević, PRITNSCREEN/FACEBOOK

Nije poznato kako je i kada došlo do pomirenja, ali nakon što je odjeknula vest da je fudbaler dobio sina, Kurir je pisao da će Anđela s mališanom nastaviti život u Beogradu, dok Luka gradi fudbalsku karijeru van Srbije.


Jović se, malo nakon ove vesti, pohvalio fotografijom na kojoj drži svog sina u naručju i raznežio pratioce na Instagramu, a nekoliko meseci kasnije objavljeno je da je on u vezi s manekenkom Sofijom Milošević.


Usledilo je toliko komentara da se Anđela oglasila i objasnila da fudbaler i ona nisu u ljubavnoj vezi.

 

Anđela Manitašeivć na proslavi prvog rođendana sina Davida Jovićafoto: Nemanja Nikolić

Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo – oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće – naglasila je ona.

Kako je istakla, ocu svog sina želi sreću na svim poljima, redovno se čuje s njim i smatra ga odličnim ocem, a ne želi da ulazi u njegov ljubavni život.


Naravno da je i njima ova naša priča neobina, ali i Luka i ja pokušavamo da im objasnimo kako stvari stoje i da je najbitnije da smo dobri otac i majka našem sinu – objasnila je za Telegraf.

 

Luka Jović nije bio u vezi s Anđelom u vreme rođenja njihovog sinafoto: M.M./ATAImages

I Sofija je prokomentarisala tvrdnje da je "brakolomnica", što svakako nije bila jer je Jović bio slobodan u trenutku kada su se sreli.


Njegova situacija je bila komplikovana zato što nije sa tom devojkom već nekoliko godina, ali je to sve protumačeno na drugačiji način. Da ja razbijam brakove, a nikakvog braka nije bilo… Trudili smo se da sakrijemo što je duže moglo. Mama me je zvala, ja sam od svih krila… On je imao sina, David je imao 4 meseca. Kako ja da objasnim svima celu situaciju sa njegovom bivšom devojkom? Znala sam da će to na kraju sve da bude kako treba… Znaš kako to ide kod nas. Drago mi je da se sve sredilo, da su se stvari iskristalisale – rekla je manekenka i današnja partnerka Luke Jovića.

 

Luka Jović i Sofija Milošević zavoleli su se malo nakon rođenja Anđelinog i njegovog sina Davidafoto: SofijaMilo/Instagram

Nova ljubav Anđele Manitašević


Nakon nekog vremena, pročulo se da je bivša devojka Luke Jovića ponovo zaljubljena, a ona se 2022. udala za Nemanju Brankovića, takođe fudbalera, inače sina slavnog srpskog atletičara Slobodana Brankovića.

 


Par je potom dobio ćerku Lolu, a pre izvesnog vremena se suočila s vrlo uvredljivim komentarima na račun bebinog izgleda, kao i s pretnjama.

Uznemirena sam i teško mi je da se nosim sa tim što smo kao porodica doživeli. Slučaj smo prijavili odeljenju za visokotehnološki kriminal kada smo shvatili da ta osoba neće prestati i da iznova pravi profile istog sadržaja. Zahvalna sam što je policija odlučila da reši slučaj po hitnom postupku – istakla je Anđela za Alo.

 


Obratila sam se službi zaduženoj za suzbijanje internet zlostavljanja i napisala potrebne mejlove na adrese koje su mi date. Osoba će biti pronađena u kratkom roku i protiv nje ćemo podneti krivičnu prijavu – zaključila je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ovacije za Novaka Đokovića na Alijanc areni