godinama zajedno

Zaprosio ju je na potpuno neočekivan način: Za suprugu Mijata Gaćinovića kažu da je jedna od NAJLEPŠIH ŽENA FUDBALERA

0

Igrač reprezentacije Srbije već tri godine je oženjen plavokosom lepoticom s kojom je proveo godine pre nego što ju je na intersantan način pitao da postane njegova supruga

Mijat Gaćinović trenutno nastupa za AEK
Mijat Gaćinović trenutno nastupa za AEKfoto: Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj je u punom jeku, a fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je danas svoju drugu utakmicu, protiv Slovenije.


Među onima o kojima se najviše priča nakon meča jeste Mijat Gaćinović, jedan od igrača koji su na tribinama imala fenomenalnu podršku.


Njega je, kako pišu mediji, bodrila supruga Vedrana Gaćinović, čije je devojačko prezime Bovan, a Mijat godinama uživa u skladnom braku s ovom plavokosom lepoticom.

 

Mijat i Vedrana Gaćinović uživaju u skladnom braku
Mijat i Vedrana Gaćinović uživaju u skladnom brakufoto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/VEDRANAABOVAN

Par je zajedno bio godinama pre nego što je Mijat zaprosio Vedranu 2018, a trenutak u kom ju je fudbaler iznenadio prstenom na tanjiru u jednom restoranu osvanuo je na društvenim mrežama.

 

Venčali su se u Novom Sadu 2021. godine, a njihova svadba privukjla je mnogo pažnje medija. Mlada je izgledala vrlo atraktivno u venčanici s dubokim šlicem, dok je fudbaler uz sivo odelo poneo – bele patike.

 

Mijat i Vedrana Gaćinović na svojoj svadbi 2021. godine
Mijat i Vedrana Gaćinović na svojoj svadbi 2021. godinefoto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/VEDRANAABOVAN

Na svojoj romantičnoj svadbi okupili su veliki broj zvanica, a među njima su bili brojni poznati fudbaleri.


Par je nakon toga dobio dvoje dece – godinu dana nakon venčanja na svet je stigao dečak po imenu Matija, a zatim je Vedrana 2022. u Ajntrahtu rodila i malog Jakova.

 


Gaćinovići su pozanti po tome što se ne eksponiraju preterano u javnosti, a više nisu aktivni ni na društvenim mrežama., već se mogu naći samo Mijatovi fan profili.

 

Nakon života u Nemačkoj, Gaćinovića je angažovao AEK, pa je trenutno adresa ove porodice u Atini.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Milica Pavlović podržala fudbalere

 

makonda-tracker