dopada li se vama?

Ne biste ih obuli ni za pijacu: Bruk Šilds na crvenom tepihu ponosno istakla obuću o kojoj svako ima mišljenje

Neko ih obožava, neko ne može da ih vidi ni na fotografiji, a svakako se vezuju za neformalan stil. Ipak, holivudska zvezda ponela ih je u jednoj od najsvečanijih prilika godine!

Bruk Šilds podigla je haljinu da pokaže svoj neobičan izbor obuće na dodeli Toni nagradafoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Američka glumica Bruk Šilds pojavila se juče u Njujorku na 77. dodeli Toni nagrada i na trenutak "ukrala šou" u veoma elegantnom izdanju.


Jedna od najpopularnijih holivudskih zvezda stigla je na crveni tepih u otmenoj žutoj haljini, modelu sa širokim bretelama, V-izrezom i umetnutom providnom tkaninom između grudi.


U pitanju je model puf-kroja, s gornjim delom proširenim u predelu kukova, odakle toaleta ravno pada do poda, a tu je imala spremno posebno iznenađenje – "kroksice".

 

Bruk Šilds u elegantnoj žutoj haljini i odgovarajućim "kroksicama" na dodeli Toni nagradafoto: Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bruk Šilds više puta je podigla haljinu i pokazala svoj izbor obuće, udobne gumene klompe kakve se obično nose po kući i dvorištu, a njih je zaista teško ignorisati.

Obukla sam "kroks"! Nisam mogla da dođem u štiklama.

 

Žute "kroksice" Bruk Šilds na 77. dodeli Toni nagradafoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Zašto je Bruk Šilds nosila "kroksice"?


Glumica se trenutno oporavlja od operacije stopala, o kojoj je nedavno obavestila svoje pratioce na Instagramu.


Ona je 15. juna, dan pred dodelu Toni nagrada, objavila fotografiju stopala nastalu u dok je ležala na zadnje sedištu automobila i napisala da je imala dvostruku operaciju na nožnim prstima.

 


Međutim, ovo nije prvi put da Bruk Šilds nosi "kroksice" u svečanim prilikama. Sličan monohromatski look ponela je 2008. godine na jednom događaju, kada je odabrala pink haljinu i papuče približe nijanse.

S obzirom na to šeta crvenim tepihom od 1978. godine, nije isključeno da se više jednostavno ne opterećuje i jednostavno uživa u provodu.

Trend "kroksica" ipak nema mnogo šansi u svetu mode


Činjenica je da slavni obožavaju obe udobne, gumene papuče i viđali smo ih na brojnih zvezdama proteklih godina, uključujući Džastina Bibera, Niki Minaž, Helen Miren, Post Malouna i druge, ali uglavnom u ležernijim prilikama.

 


One su nesumnjivo praktične, nose ih sve generacije i smatraju se najpopularnijom od sve"ružne obuće", kako se obično nazivaju masivni modeli koji vladaju scenom.


Međutim, kada je u pitanju visoka moda i crveni tepih, tu se vrlo retko probiju, pa ih poznate ličnosti uglavnom nose ako su prinuđene da stave komfor i zdravlje na prvo mesto.

 


U svakom slučaju, u Srbiji su klasični zatovreni modeli s rupicama dostupni po ceni od šest i po hiljada dinara naviše, a postoje razne verzije ovih neobičnih papuča.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Prirodno izdanje Bruk Šilds