šuška se

Mnogi su zaboravili da su zajedno! NAJMISTERIOZNIJI par u svetu poznatih nakon "uspona i padova" ima divne vesti

U tajnosti su radili sve proteklih sedam godina, pa tako i najvažnije promene u svojoj vezi glumica i pevač uspevaju da sakriju od javnosti

Dakota Džonson i Kris Martin zajedno su od 2017. godinefoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako javljaju američki mediji, pevač Kris Martin (47) i holivudska glumica Dakota Džonson (34) nedavno su raskinuli, ali su se ubrzo ponovo pomirili .
Prema pisanju magazina People, par je imao probleme u vezi, ali su ipak dali novu šansu svojoj ljubavi i sada "nastavljaju snažno".


Imali su uspone i padove, ali sada su definitivno ponovo zajedno – kaže izvor blizak zaljubljenima.

 

Kris Martin i Dakota Džonson verili su se pre nekoliko mesecifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vest da su se frontmen grupe Coldplay i popularna glumica nedavno razišli veliko je iznenađenje za njihove obožavaoce, jer smo nedavno, u martu ove godine, saznali da su se ono verili u tajnosti.


Dakota Džonson, ćerka holivudskih zvezda Melani Grifit i Dona Džonsona, prvi put je srela britanskog pevača 2017. godine, a jednom prilikom je za Vanity Fair ispričala da ih je upoznao zajednički prijatelj i da se "od tada nikada stvarno nisu rastajali".

Mnogo pričamo, dopisujemo se – rekla je glumica pre nekoliko godina za pomenuti list i dodala da nema osećaj da je Kris Martin negde drugde dok komuniciraju i kada nisu na istom mestu.


Prvi put su zajedno viđeni u oktobru 2017. godine, kada su ih paparaci primetili ispred restorana Sushi Park u Los Anđelesu, a oni koji su ih primetili tog dana opisali su ih kao zaljubljene do ušiju.

 

Dakota Džonson i Kris Martin zajedno su od 2017. godinefoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgledali su veoma srećno što vide jedno drugo i odmah su počeli da pričaju. Pričala mu je o svom poslu, o projektima na kojima je radila, rekla mu gde će biti i pitala ga šta on misli. Izgledalo je kao da zaista poštuju mišljenja jedno drugog. Kris je bio vrlo šarmantan i ljubazan, lice mu se ozarilo dok su razgovarali. Pevušio je i pitao ju je šta misli o toj pesmi. Ona očigledno voli njegovu muziku. Flertovali su i smejali se sve vreme. Platio je večeru i pridržao joj vrata, a oboje su se zahvalili kuvarima pred izlazak – ispričao je izvor za US Weekly.


Međutim, od tada nismo imali priliku da čujemo mnogo detalja o vezi ovog para jer su se oboje svojski potrudili da sačuvaju svoju privatnost.


Koliko je poznato, Kris Martin i Dakota Džonson raskinuli su nakratko 2019. godine, a potom se pomirili, a još od 2020. spekulisalo se da su vereni, što je potvrđeno tek u martu ove godine.

 

Dakota Džonson i Kris Martinfoto: DOBN / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ljubav lepe glumice s muzičkom zvezdom donela joj je i ulogu maćehe, njegovoj ćerki Epl (19) i sinu Mozesu (16), koje je Martin dobio tokom braka s njenom koleginicom Gvinet Paltrou. Kako Dakota ističe u retkim intervjuima u kojima je pominjala svoju vezu s rokerom, obožava njegovu decu.


Volim te klince kao da mi život zavisi od toga. Svim svojim srcem – istakla je zvezda filma "50 nijansi sive", koja ima odličan odnos i s Krisovom bivšom suprugom.


Dakota, takođe, ne isključuje mogućnost da i sama postane majka "ako joj je suđeno da se desi".


Došla sam u fazu da želim da iskusim sve što život može da mi ponudi – objasnila je. – Posebno to što sam žena... Koliko je to j***o magična stvar! Kako ludo, čarobno, divlje iskustvo. Ako mi je suđeno da mi se desi, potpuno sam za to.

 

BONUS VIDEO

Princ od Vranje odgovorio na škakljivih 36 pitanja