završila na infuziji

"Bilo je VEOMA OZBILJNO": Opra Vinfri hospitalizovana, a njena prijateljica podelila je više nego što smo hteli da znamo

Voditeljka koja se nedavno našla u žiži javnosti zbog upotrebe lekova za dijabetes kako bi se rešila viška kilograma suočila se sa zdravstvenim problemom

Opra Vinfri je "svakog dana sve bolje"foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Čuvena voditeljka Opra Vinfri (70) hospitalizovana je, potvrdila je poznata TV novinarka i njena najbolja prijateljica Gejl King.


Kako javlja američki portal TMZ, Opra je trebalo da se pojavi u Gejlinoj emisiji CBS Mornings ove nedelje, ali nije gostovala zbog stomačnog gripa.


Ima neki problem sa stomakom – stomačni virus – stvari izlaze s oba kraja – rekla je Kingova. – Ne želim da ulazim u detalje. Nije potrebno da naglašavam, završila je u bolnici, dehidrirala, morala je da dobije infuziju, bilo je veoma ozbiljno.

Portparol Opre Vinfri rekao je za Page Six da se TV zvezda "oporavlja od stomačnog gripa", kao i da je primila intravenoznu terapiju po preporuci svog lekara.


Odmara se i svaki dan se oseća sve bolje – dodao je.

 

Opra Vinfri hitno je završila u bolnicifoto: PG / Bauer Griffin / Profimedia

Opra Vinfri trebalo je da predstavi pisca Dejvida Vroblevskog, čija je knjiga "Familiaris" najnovija preporuka njenog čuvenog književnog kluba.


Gejl King je dodala da će Opra "biti dobro" i da se nada da se neće naljutiti na nju što je podelila detalje.


Slavna voditeljka godinama je tema u medijima zbog velikih oscilacija u telesnoj težini, a nedavno se našla na naslovnim stranama jer je otkriveno da je koristila lekove koji za dijabetes koji se zloupotrebljavaju za mršavljenje.
 

BONUS VIDEO

Problemi sa kojima se susreću dijabetičari