bilo je teško

Prva briga bila joj je šta će pomisliti jedan čovek: Severina iskreno o snimku s jahte koji je obeležio njen život

Nakon što je do medija dospeo njen intimni video, pevačica pola godine nije izlazila iz kuće, a pre nekoliko godina je istakla da postoje samo tri osobe kojima oseća da duguje izvinjenje

Severina spada u najveće regionalne zvezdefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatska pop pevačica Severina proteklih dana bila je u fokusu javnosti nakon što se u medijima pojavila njena prepiska sa srpskim fudbalerom Duškom Tošićem.


Nakon nekoliko šala na taj račun na društvenim mrežama, ona nije preterano komentarisala ovu situaciju, a sada je za hrvatsko izdanje magazina Gloria dala intervju u kom je pričala o mnogim privatnim pitanjima.


Jedno od njih bio je intimni video koji ugledao svetlo dana 2004. godine, nastao na jahti sa tada oženjenim preduzetnikom Milanom Lučićem.

Ona je sama pomenula ovaj snimak, na pitanje koje se odnosilo na njene tridesete godine.


– Taman sam završila turneju "Virujen u te", ali početak mojih tridesetih je obeležio film. Najgore mi je bilo tad kako će moj razredni iz srednje škole, kao će moji profesori reagovati. Tek sam kasnije pomislila na mamu jer se uvijek podrazumeva da je mama uz tebe jer te i poznaje – objasnila je pevačica.

 

Severinine tridesete godine obeležio je seks-skandalfoto: Damir Dervišagić

Severina je otkrila i da nakon tog skandala dugo nije izlazila iz kuće.


Posle toga sam provela šest meseci kod kuće, pa sam snimila album "Severgrin". Tad mi je došla na pamet ideja da više ne želim da budem na prvoj liniji fronta – istakla je.


Pevačica je ranije u tek nekoliko navrata pričala o ovom snimku, a jednom prilikom je za H-alter naglasila da su jedini kojima ona duguje izvenjenje članovi Lučićeve porodice.


Želim da poručim mladim devojkama da budu oprezne i da paze šta čine. Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila i želim da im se izvinim. To su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja moram izviniti – rekla je ona.

 


Kako je objasnila tom prilikom, svesna je da će se njen sin "kad-tad u životu s time sresti", kao i da to ima na umu od početka.


Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jeste sama zločin – zaključila je.

 

BONUS VIDEO

Severina na koncertu Brusa Springstina