OČARAVAJUĆ DOM

Stilski nameštaj, pogled na more i MOĆNI detalji: Severinin luksuzni stan u Splitu pravi je mali raj na zemlji

0

Pevačicin stan je smešten uz samu obalu mora, u blizini jedne od najpopularnijih plaža u Dalmaciju

Severinin stan u Splitu
Severinin stan u Splitufoto: Instagram / Severina

Pevačica Severina Vučković rođena je Splićanka, ali mesto gde najviše boravi je upravo ovaj dalmatinski grad na obali Jadranskog mora, u kome je završila srednju muzičku školu i uplovila u muzičke vode.

 

Severina je u nekoliko navrata delila fotografije njene luksuzne oaze u Splitu, pa je jednom takvom prilikom otkrila i zanimljivost o nazivu ulice u kojoj se nalazi njen stan, a koja je dobila ime po papi Jovanu Pavlu Drugom, koji je baš u neposrednoj blizini njenog doma, održao govor prilikom posete Splitu 1998. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Enterijer pevačicinog stana je kao iz časopisa - spoj modernog i starinskog, što se najviše uočava u odabiru stilskog nameštaja , kao što je krem sofa sa zlatnim detaljima i cvetnim dezenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Stanom dominira dosta svetlih tonova, tako da ovo mesto krase bela i krem boja, sa zlatnim detaljima u vidu ukrasa i ramova za slike.

 

Prozori od poda do plafona čine prostor većim jer je u potpunosti ispunjenim dnevnom svetlošću, a kroz njih ne dopire samo sunce, već se i pruža pogled na more.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Lepo dekorisan, veliki trpezarijski sto nalazi se u dnevnoj sobi gde se okupljaju pevačicini bliski ljudi i porodica.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker