jednostavno – predivno

"Nikad nisam bila laka ženska..." Severina podelila dirljiv poklon koji je dobila za rođendan od svih koji je vole

2

Popularna pevačica okružena je ljudima koji su joj neupitna podrška u najtežim trenucima, a uz zahvaljivanje za tople poruke koje je od njih dobila za 52. rođendan ne krije šta želi za naredni...

Severina proslavila 52. rođendan
Severina proslavila 52. rođendanfoto: Nemanja Nikolić

Hrvatska pevačica Severina proslavila je juče svoj 52. rođendan, a tim povodom je na društvenoj mreži Instagram podelila divne trenutke koje je proteklom periodu provela sa svojim najbližima.


Ona je pokazala kako je uživala u porodičnim slavljima, obeležavanjima rođendana, druženjima, putovanjima, kao i emotivne rođendanske poruke koje je dobila od sina Aleksandra, majke Ane i brojnih ljudi bez kojih ne može da zamisli svoj život.


Uz to je podelila i emotivan opis, istakavši da su oni bili uz nju i u teškim momentima.

– Porodica i prijatelji nisu nešto što se podrazumeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svako. Ali u zlu se prepoznaju junaci… Junaci ove priče/videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me videli u svim mojim “svetlima”, ali su mi bili svetlo i zvezde na koje treba da se ugledam – poručila je Seve.


Ona je naglasila da su joj oni poželeli samo najlepše, a nije krila ni šta želi da čuje za 53. rođendan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


– U ovom videu su mi poželeli samo najlepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/ije, jer život je lepeza ne samo srećnih trenutaka, nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj porodici, prijateljima i saradnicima srećan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska; za njih sam znala biti i teška… Hvala im – istakla je pevačica.


Na početku snimka je u fokusu njen sin, koji joj je poručio da je najbolja mama na svetu i da je voli puno, a jedna od dirljivijih je poruka njene mame.


Draga moja kćeri, želim ti sve najbolje u životu, za tvoj 52. rođendan i da još ovako živimo i hvala ti na svemu što činiš za svoju majku. A ti da budeš najsrećnija majka na svetu – rekla je nasmejana Severinina mama.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Severina u provodu u Beogradu


 

makonda-tracker