otvoreno

Prvi put bez dlake na jeziku: Duško Tošić otkrio zašto se nije razveo od Karleuše i šta ih čeka u budućnosti

1

Nekadašnji igrač fudbalske reprezentacije Srbije i pevačica Jelena Karleuša još uvek su u braku, a sportista je sada objasnio šta je kamen spoticanja u procesu razvoda

Jelena Karleuša i Duško Tošić u braku su od 2008. godine
Jelena Karleuša i Duško Tošić u braku su od 2008. godinefoto: Ana Paunković

Pevačica Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić često su tema u domaćim medijima proteklih godina svog svog privatnog života.


Karleuša je 2022. objavila na Instagramu da se par odlučio za sporazumni razvod, što se ipak nije dogodilo.


Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice – napisala je Jelena.


Roditelji dveju devojčica – Atine i Nike – i dalje su venčani, a pevačica je kasnije supruga nazvala svojom "životnom greškom" i rekla da se "potrudio svim silama da joj oteža svaki sekund života".

Pisalo se o navodnom nasilju u porodici, raznim aferama, a fudbaler uglavnom nije komentarisao navode u medijima.

 

Duško Tošić već neko vreme nije u dobrim odnosima sa suprugom Jelenom Karleušom
Duško Tošić već neko vreme nije u dobrim odnosima sa suprugom Jelenom Karleušomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno je Karleuša izjavila da je fudbaler "nije zagrlio godinama", a nakon što su do medija dospele poruke koje je Duško Tošić slao Severini, hrvatskoj pevačici s kojom je Jelena Karleuša godinama u lošim odnosima, on je pričao o svom životu i braku.


Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno – istakao je Tošić za Kurir.


Kako je objasnio, na prvom mestu mu je interes dece koju ima s Jelenom, pa se nada da će uskoro uspeti da se raziđu mirno.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih – kaže nekadašnji reprezentativac Srbije.

 

BONUS VIDEO

Jelena Karleuša na Nedelji mode

 

makonda-tracker