zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 15. do 21. aprila)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, u sedmici od 15. do 21. aprila.

Šta vam donosi nedeljni horoskop do 21. aprila?foto: Shutterstock/Andrii Medvediuk

Predstojeća nedelja od 15. do 21. aprila ostaće svima nama upamćena kao grandiozan događaj koji će odrediti promene u finansijskoj sferi i ličnim vrednostima svakog čoveka do kraja 2025. godine.

 

19. aprila počinje veliki stelijum u Biku konjukcijom giganata Urana i Jupitera, što znači globalne promene i drastične promene u životu, i to na nivou cele planete. Poslednji put se takav događaj dogodio u junu 1941. godine, što bi i ovoga puta moglo uticati na zaoštravanje vojnih pitanja u svetu.

 

OVAN

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće komunikaciju sa vašom majkom, a odlučićete i o važnom pitanju u vezi sa nekretninama i kupovinom (prodajom) kuće. Moguća je i tema zakupa. U utorak i sredu, 16-17. aprila, biće opozicija između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emocionalnih promena koje mogu uključivati pitanja vaših ambicija i šta vaš partner zahteva od vas. Na dnevnom redu su pitanja rađanja dece ili kupovine nečega za njih.

 

U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da će u vaš život doći partner sa kojim ćete moći da imate sudbinsku vezu ili će iz vaše prošlosti doći osoba koja će vam pomoći u poslu. U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt sukoba oko vaših finansija koji ćete morati brzo da rešite. Uzmite kredit, prepišite nasledstvo. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju kobno spajanje koje može dovesti do bolesti.

 

BIK

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku će doneti komunikaciju u vezi sa pitanjem mesta stanovanja, možda ćete morati da sastavite dokumente za stanovanje. U utorak i sredu, 16-17. aprila, doći će do opozicije Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva emotivna dana u vezi sa pitanjem nekretnina i vašeg statusa. Na primer, da biste dobili stan, morate biti zvanično venčani itd. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da ćete ući u novu zajednicu vezanu za inostranstvo, onlajn obrazovanje ili ćete započeti tajnu romantičnu vezu.

 

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt teških promena koje ćete morati da pokrenete zbog pitanja stanovanja, karijere ili vaše lične svrhe u životu. Na primer, to može dovesti do odluke o otpuštanju, razvodu ili preseljenju. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju fatalnu spojnicu koja bi mogla da donese sastanak sa nekim čije interese ili vrednosti dovodite u pitanje.

 

 

BLIZANCI

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće komunikaciju o finansijama i platama, a možda ćete biti pozvani i u restoran. U utorak i sredu, 16-17. aprila, biće opozicija između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emotivnih promena koje mogu biti vezane za pitanja vašeg odnosa sa rođacima, komšijama ili rođacima vašeg partnera.

U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da će u vaš život doći žena koja će potajno uticati na ishod ozbiljnog pitanja u životu. Venera vlada sektorom misticizma i tajni, tako da sami možete pokrenuti neku vrstu dijaloga, koji će na kraju doneti svetli uticaj u vaš život. Na primer, možete razgovarati sa prijateljem ili kolegom o mogućnosti da pređete u drugu firmu, ili da zajedno odete na obuku ili putovanje.

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt iznenadne situacije, kao grom iz vedra neba. Možete saznati šta je dugo bilo skriveno od vas. Ovo će biti povezano sa vašim brakom ili poslovnim partnerom. Veliki proboj u onlajn poslovanju je takođe verovatan. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju kobno spajanje koje može dovesti do problema u stanovanju. Poplava, pucanje cevi itd.mogući su, pa budite pažljivi.

 

RAK

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće vam emotivan dan, kao da ste između prošlosti i budućnosti. Velike promene su verovatne u vašoj karijeri, kao i u pitanjima kupovine ili prodaje kuće. U utorak i sredu, 16-17. aprila, biće opozicija između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva emotivna dana zbog finansijskih izazova. Možete se baviti partnerom, raspravljati se o tome ko će i koliko uložiti u kupovinu, hipoteku ili kredit. Takođe ćete verovatno morati da rešite neki problem sa nasleđivanjem.

U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da će u vaš život doći osoba koja će promeniti vaš status u karijeri ili vezi. Verovatno ćete upoznati ženu na visokom nivou koja će vam pomoći u karijeri. Ako se ne bavite karijerom, onda će neko stambeno pitanje biti rešeno.

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt sukoba u okviru finansijskih ambicija. Takođe na ovaj dan možete naučiti nešto o svom detetu, ili o sopstvenoj trudnoći. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju kobno spajanje, koje može doneti sukob sa rođakom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop do 21. aprila?foto: Shutterstock/Andrii Medvediuk

LAV

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće komunikaciju skrivenog tipa. U utorak i sredu, 16-17. aprila, doći će do opozicije između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emotivnih zamaha u vašem odnosu sa partnerom. Najverovatnije, u vašem životu može da se pojavi uporan muškarac sa kojim biste mogli da razvijete vezu u decembru ili januaru.

U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da možete početi da trenirate, ili ćete imati put sa ženom. Takođe je verovatno da će sastanak ili dijalog sa nekom ženom uticati na vaš uspeh. U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt iznenadne transformacije u vašoj karijeri, statusu ili će doći do napretka u vašem ličnom projektu.

U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju fatalni spoj , što bi moglo da donese naglasak na finansije (pazite na novčanik i potrošnju na mreži).

 

DEVICA

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće vam druženje sa grupom ljudi sa kojima imate bliske emotivne veze. Sastanak sa prijateljem. U utorak i sredu, 16-17. aprila, doći će do opozicije Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti brige za zdravlje ili posao. Možda ćete morati da rešavate svakodnevne probleme. Aspekt takođe može da unese tenziju u radni tim. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da možete početi da predajete ili govorite javno, ili ćete imati važan sastanak sa ženom koja će vam pomoći da unapredite svoj cilj u karijeri.

U subotu, 20. aprila, UUran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt iznenadnog prodora u obrazovanju, ili ćete imati ponudu za putovanje. Osim toga, u vašem životu može se pojaviti partner sa kojim ćete uspostaviti sudbinsku vezu. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju kobno spajanje, koje može doneti naglasak na vaše emocije i verovatno ćete brinuti za svoje zdravlje.

 

 

VAGA

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku će doneti komunikaciju sa vašim šefom. U utorak i sredu, 16-17. aprila, biće opozicija Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emotivnih zamaha u odnosima sa prijateljima ili zbog deteta. Moraćete bukvalno da balansirate između posla i poslovnog života. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da možete započeti novu aktivnost, i to među potpuno novim ljudima

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt velikih finansija, rešavanje nekih pitanja u monetarnoj sferi. Takođe se možete odlučiti za renoviranje. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici imaju kobno spajanje, koje može doneti akcenat na realizaciju nekih tajnih papira. 

 

ŠKORPIJA

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku će doneti akcenat na duhovnu sferu vašeg života, verovatno komunikaciju sa ženom koja će vam doneti harmoniju i mir. U utorak i sredu, od 16. do 17. aprila, biće opozicija između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emocionalnih promena zbog problema u karijeri i stambene situacije. Možda ćete morati da rešavate probleme vezane za kupovinu kuće uz pomoć partnera. Takođe može biti teško uskladiti posao i kuću. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da svoju ljubav možete sresti na poslu, ili ćete imati ukrštanje sa osobom sa prethodnog posla.

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt naglih promena u odnosima. Možda imate mogućnost da brzo kupite ili prodate kuću. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici imaju kobno spajanje, koje može doneti skandal sa nekim od vaših prijatelja ili možete da saznate nešto ne baš prijatno od prijatelja. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop do 21. aprila?foto: Shutterstock/Andrii Medvediuk

STRELAC

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće komunikaciju u vezi sa kupovinom ili prodajom kuće putem hipoteke, kredita ili finansiranja nasleđa. U utorak i sredu, 16-17. aprila, doći će do opozicije Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emotivnih zamaha zbog odnosa sa rođacima. Pored toga, mogu postojati problemi sa dokumentima i oni će morati da budu hitno rešeni. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da ćete možda upoznati voljenu osobu, otići na sastanak ili imati sastanak sa nekim ko će u velikoj meri uticati na vaš lični posao.

U subotu, 20. aprila,Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt iznenadnih promena na poslu, možda ćete dobiti sastanak na ozbiljnom položaju. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju kobni spoj, što bi moglo da donese akcenat na posao ili vaš karijerni status, ali s nekom negativnom prizmom.

 

JARAC

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće komunikaciju sa vašim bračnim partnerom, ili sa poslodavcem o novoj poziciji ili nekoj vrsti obaveze. U utorak i sredu, 16-17. aprila, doći će do opozicije Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emotivnih zamaha u odnosima oko novca. Možda ćete morati hitno da rešite neko pitanje u vezi sa hipotekom, kreditom ili nasledstvom. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da možete dobiti pomoć od žene u vezi sa nekretninama.

 

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt iznenadne transformacije u vašoj ljubavnoj sferi, ili ćete se zaljubiti. Možda ćete imati susret koji vam potpuno promeni život. Za Jarčeve postoji mogućnost trudnoće u braku. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici imaju kobno spajanje koje može doneti probleme sa dokumentima. Možete se odlučiti i za studiranje, što će biti nestandardno (nešto iz oblasti medicine).

 

 

VODOLIJA

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće komunikaciju na poslu, a možete i da posetite lekara. Finansijska situacija može biti sporna. U utorak i sredu, 16-17. aprila, doći će do opozicije između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emotivnih zamaha u vašem odnosu sa partnerom. Najverovatnije, u vašem životu može da se pojavi uporan muškarac sa kojim biste mogli da razvijete vezu u decembru ili januaru.

U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da možete početi da trenirate, ili ćete imati put sa ženom. Takođe je verovatno da će sastanak ili dijalog sa nekom ženom uticati na vaš uspeh. U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt nagle promene u nekretninama, možete kupiti ili prodati kuću. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju kobni spoj, što bi moglo da stavi naglasak na novac.

 

RIBE

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće komunikaciju sa ljubavnikom ili detetom. Takođe možete doživeti istinsku sreću na ovaj dan. U utorak i sredu, 16-17. aprila, doći će do opozicije između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti pokušaj da nađete ravnotežu u poslu i želju da se opustite. Verovatno je da imate posete lekaru. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da možete započeti novi proces zarade, i to zahvaljujući ženi. 

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt iznenadnog putovanja, na primer iz zdravstvenih razloga ili poslovnog putovanja. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju fatalni spoj, koji može doneti skandal u vezu, ili će se otkriti neverstvo partnera. Ova ista situacija može da se „odigra“ u vašu korist; možete poboljšati one strahove u vezi koji su vas mučili., piše wday.ru.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.