ne mora da bude skupo

Ako planirate da kupite SAMO JEDNU SUKNJU, neka bude ovakva: Recept Sindi Kraford koji može da primeni svaka žena

Dezen, kroj, boje, stil... sve je savršeno na suknji koju je legendarna manekenka odabrala za romantično veče sa suprugom

Sindi Kraford je modna inspiracija i na crvenom tepihu i u svakodnevnim, ležernijim situacijamafoto: EPA / FLAVIO LO SCALZO

Čuvena manekenka Sindi Kraford svakodnevno je na meti paparaca u Kaliforniji, gde živi sa suprugom Rendijem Gerberom, a fotografi obično ovaj par viđaju ispred poznatih restorana.


Ovog puta supermodel i njen izabranik viđeni su ispred "Nobua" u Malibuu, a slavna američka lepotica odabrala je vrlo udobno i ležerno izdanje koje ipak emituje otmenost koja je svojstvena Sindi Kraford.


Manekenka koja je dominirala pistama devedesetih odabrala je za ovu priliku kombinaciju kratke kožne jakne, bele majice s aplikacijom i udobne ravne papuče, a glavna "zvezda" njenog stajlinga bila je šik suknja s kojom je nemoguće pogrešiti.

 

Rendi Gerber i Sindi Kraford ispred restorana "Nobu" u Malibuufoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sindi se opredelila model midi-dužine koji potpisuje brend Ulla Johnson, suknju nazvanu Alyssa koja predstavlja miks različitih dezena i odiše boho estetikom kojoj se vraćamo svakog proleća i jeseni.

 


Izrađen od štampanog liocela, ovaj model je nabran u predelu struka i prekriven drapiranom tkaninom, dok ostatak leprša pri koračanju i izgleda veoma bogato i puno. Krase ga različite šare, a dominiraju pink tonovi, uz dašak žute, tirkizne, krem, plave... što ga čini savršenim za kombinovanje.

 

Rendi Gerber i Sindi Kraford ispred restorana "Nobu" u Malibuufoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sindina suknja košta čak 390 dolara, ali nije vam neophodan brendirani komad da biste ostavili utisak i nosili komad koji se tako lako uklapa – samo potražite šarenu dezeniranu suknju u boho stilu i imate pouzdan odevni predmet za naredne mesece!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Modni trendovi koje želimo da zaboravimo što pre