dokaz ili...?

"Da li je moguće da niko nije primetio detalj sa ZUBIMA?!" Snimak Kejt Midlton ponovo je rasplamsao velike sumnje

Kejt Midlton porukom je otkrila da joj je pronađen kancer, ali mnogi i dalje ne veruju da su videli verodostojan snimak.

Kejt Midlton na poslednjem video-snimku, kada je obelodanila dijagnizu kancerafoto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton krajem marta oglasila se video-snimkom iz Vindzora i obelodanila da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini.

 

Ona je u pomenutom snimku, koji krije mnogo simboličnih poruka, otkrila mnoge detalje svoje dijagnoze, lečenja i oporavka, a osvrnula se i na način na koji je svojoj deci otkrila svoju bolest i zbog čega joj je to najteže palo, dok je mnoge važne detalje prećutala.

 

Ne očekuje se da Kejt dalje govori o svojoj bolesti i otkriva detalje, a ovaj video ugušio je brojne teorije zavere koje su se nedeljama raspredale.

 

Ipak, mnogi i dalje ne veruju da je na snimku zaista Kejt i da je poruka autentična, najviše zbog toga što je povodom Dana majki objavljena višestruko izmenjena i fotošopirana fotografija princeze i njene dece.

 

 

Zašto se smatra da je video montiran?

 

Naime, agencija Getty ogradila se od garantovanja potpuno verodostojnosti video-snimka beleškom u opisu fotografije.

 

Ovaj snimak omogućen je od treće strane i možda se ne pridržava uredničke politike ove kompanije — navodi se u napomeni urednika!

 

Neki "nedostaci" koji su odmah primećeni i postali su ključni u dokazivanju onih koji smatraju da je snimak montiran jeste to što "prsten nestaje i pojavljuje se"; kosa joj se "ne pomera" na snimku, nosi isti džemper kao pre sedam godina, ramena su joj "neravna", a poslednji u nizu detalj jeste "dupli red donjih zuba".

 

Zbog toga se u komentarima na društvenim mrežama mogu pročitati navodi da je ovaj video kreirala veštačka inteligencija, pa mnogi ponovo postavljaju isto pitanje: gde je Kejt Midlton?

 

Britanska Bakingemska palata još uvek se nije oglasila po pitanju ovih tvrdnji. Ipak, ono što je dokazano jeste da džemper koji je u pitanju Kejt nije nosila pre 7 godina, što se može videti po rukavima, koji su drugačiji. Naime, smatra se da je ovaj video originalan i verodostojan, te da su svi navodi plod mašte korisnika društvenih mreža.

 

Snimak pogledajte ovde:

 

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?