njen stil

Na ovim čizmama bi joj pozavidela i Margo Robi! Naša mlada glumica ima odličnu ideju za uklapanje midi-haljine

Mlada glumica Marta Bogosavljević bila je glavna zvezda premijere prve epizode treće sezone serije "U klinču".

Marta Bogosavljević na premijeri treće sezone serije "U klinču"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada glumica Marta Bogosavljević deo je ekipe serije "U klinču", a Fakultet dramskih umetnosti, u klasi Srđana Karanovića, upisala je 2018. godine.

 

Pre serije "U klinču" glumila je u brojnim predstavama, a posebno se istakla ulogom Snežane u predstavi "Snežana i sedam patuljaka", ali je bila deti filmova "Ovuda će proći put", "Nedelja"; "Fitnesdžim", kao i serija "Državni službenik", "Južni vetar", "Pad", kao i serije "Sablja".

 

Zajedno sa svojim kolegama, glumačkom i autorskom ekipom, pojavila se na premijeri prve epizode treće sezone serije "U klinču", gde je prikazala interesantan dnevni stajling, koji lako može da bude i večernji!

 

 

Marta je ponela haljinu s vertikalnim prugama, uklopljenom uz sako identičnog motiva. Midi-haljina koju je nosila dopirala je do ispod kolena, bila potpuno pripijena, a u predelu dekoltea je imala suptilni detalj koji podseća na klasičnu kragnu.

 

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

 

Uz ovakav autfit i dominantne tamne nijanse ona je uklopila špicaste pink čizme, klasični primerak barbiecore trenda, koji je započela pre nekoliko meseci Margo Robi s filmom "Barbi", a nastavila na crvenim tepisima, gde je nosila raznovrsna pink izdanja.

 

Pink komadi uvek su poželjni, a svaki stajling podignu na viši nivo, čega je i Marta bila svesna... i ubola pravo u metu!

 

Pink čizme Marte Bogosavljevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Đorđe Mišina došao da podrži prijatelja i kolegu Vojaža iz serije U klinču