astro prognoze

Između MESECA i SUNCA: 5 znakova kojima će KORIDOR POMRAČENJA doneti snažne promene u život (od 25. marta do 8. aprila)

Koridor pomračenja je kratak period tokom kojeg se javljaju dva pomračenja jedno za drugim, Sunčevo i Mesečevo.

Koridor pomračenja počinjje od 25. marta i trajaće do 8. aprilafoto: Zolotarevs/Shutterstock

Prvo ovogodišnje pomračenje Meseca dogodiće se vrlo brzo: 25. marta! Uporedo sa ovim pomračenjem Meseca počeće važan energetski događaj – koridor pomračenja.

Za mnoge će ovaj period biti težak: doći će vreme karmičkih lekcija i duhovnog rasta. Al,i ovih 5 horoskopskih znakova treba da sačekaju koridor prolećnog pomračenja, jer će sa sobom doneti velike promene u životu!

 

Koridor pomračenja je kratak period tokom kojeg se javljaju dva pomračenja jedno za drugim, Sunčevo i Mesečevo. Ova pojava se obično dešava jednom u šest meseci i stoga će naše odluke i postupci tokom ovog perioda uticati na narednih 6 meseci.

 

Ovog puta koridor pomračenja počinje pomračenjem Meseca u Vagi i završava se potpunim pomračenjem Sunca u Ovnu. Energija na početku koridora pomračenja će nam skrenuti pažnju na probleme u komunikaciji i odnosima sa prijateljima i voljenima. Na kraju ovog perioda imaćemo energiju i hrabrost da ostvarimo svoj potencijal.

 

 

Najveće promene predstoje za ovih 5 horoskopskih znakova.

 

Ovan

 

Predstojeći koridor pomračenja Ovnu neće biti najlakši. Predvodi vas Mars, planeta akcije, ali u ovom trenutku će biti u Ribama, ne najaktivnijem znaku Zodijaka. Usmerite svoju energiju na upoznavanje sebe! koridor pomračenja će rasvetliti one okolnosti koje ometaju vaš duhovni i finansijski rast. Razmislite o značenju ovih okolnosti: da li ste zaista srećni sa ovim ljudima? Da li vam ovaj posao donosi zadovoljstvo? Iskoristite ovaj period da "očistite" svoj život.

 

Bik

 

Pomračenje Meseca u Vagi će proći kroz vaše 6. polje, Bikovi, treba obratiti pažnju na navike i odnos prema zdravlju. U poslednje vreme možda ste se osećali kao da vreme prebrzo leti, a život kao da prolazi pored vas. Vreme je da se oslobodite onih navika koje više nisu korisne! Do kraja perioda pomračenja, imaćete energiju da unesete nešto novo u svoj život; koristite ovu energiju mudro, i dobićete dugo očekivane plodove svog rada.

 

Ovnovi i Bikovi osetiće uticaj koridora pomračenjafoto: Ironika/Shutterstock

 

Vaga

 

Ne plašite se da date prioritet svojim potrebama, Vage! Setite se konfliktnih situacija koje mogu nastati krajem marta – one će rasvetliti odnose bez ravnoteže. Završava se i važan ciklus koji je započeo u oktobru 2023. godine. Zaustavite se i pogledajte promene koje su se desile tokom ovog perioda. Koridor pomračenja je savršeno vreme za duhovni „preporod“, Vaga!

 

Strelac

 

Koridor pomračenja će početi u vašem 11. polju. Vreme je da proširite krug prijatelja i uspostavite korisne veze. Nove mogućnosti mogu se pojaviti preko društvenih mreža ili starog prijateljstva. Budite otvoreni za komunikaciju!

 

Strelčevi će moći da postignu svoje ciljevefoto: Dzhulbee/Shutterstock

Kraj koridora pomračenja pomoći će vam da postignete svoje ciljeve: aktivna energija drugog vatrenog znaka biće povoljnija za vas od energije Vage.

 

Ribe

 

Za predstavnike horoskopskog znaka Ribe došlo je vreme za promene u finansijskom sektoru. Razmislite o svom pristupu materijalnom bogatstvu i do kraja koridora pomračenja pojaviće se nova prilika za karijeru! Vaša energija se menja i ljudi oko vas to primećuju. Pustite ljude oko vas da vam pomognu u važnim stvarima, a vi ćete dostići potpuno novi nivo intimnosti sa svojim najmilijima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN