bogat(ijI) volumen

Za 5 sekundi posla deluje TRIPUT GUŠĆE: Trik frizera Dženifer Aniston zbog kog joj kosa izgleda punije pri korenu

Kako da kosa deluje bogatije i puno volumena već uz sam skalp, odlično za čovek koji brine o frizurama Dženifer Aniston već godinama

Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizurifoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Dženifer Aniston, slavna holivudska glumica i zvezda sitkoma "Prijatelji", već godinama je među ženama čije frizure inspirišu.


Još od čuvene "Rejčeline frizure", koju je imala u popularnoj seriji, Dženifer uvek ima trendi stil koji se kopira širom sveta, a bez obzira na dužinu, uvek su tu prisutni stepenovi koji čine da kosa deluje punije.


Međutim, da bi joj kosa delovalo gusto i puna volumena pri korenu, glumičin frizer primenjuje jedan poseban i krajnje jednostavan trik.

Trik za veći volumen poput Dženifer Aniston


U frizerskom kutku društvenih mreža Instagram i TikTok u poslednje vreme je popularna caka za postizanje gušćeg izgleda kose pri samom korenu koji se izvodi očas posla.

 

Tajna frizera Dženifer Aniston za gušću kosu pri korenu je jednostavnafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Trik je u tome da:

  1. vlažnu kosu najpe podelite na cik-cak razdeljak, a potom je osušite fenom ili ostavite da se osuši prirodno.
  2. Kada je sasvim suva, napravite prav razdeljak, poništvši cik-cak, tako što ćete povući liniju češćićem.

Pogledajte kako se to izvodi.


Zahvaljući tome, kosa će delovati gušće jer je u predelu razdeljka osušena tako da vlasi padaju u suprotnim smerovima, pa im je prirodno da budu malo odignutiji od temena.


Tako jednostavno, a tako efektno!


Tajna kose Dženifer Aniston


Slavna glumica je, inače, ranije pričala o tome da redovno ide na tretmane kose i skalpa, zahvaljujući kojima su njene vlasi uvek održavane i savršeno negovane, a koža glave hidrirana.

Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizuri FOTO: EPA-EFE/ALLISON DINNER
Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizuri FOTO: EPA-EFE/ALLISON DINNER
Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizuri FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizuri FOTO: Jason Merritt / Getty images / Profimedia
Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizuri FOTO: EPA/YOAN VALAT
Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizuri FOTO: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizuri FOTO: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia
Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizuri FOTO: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedi
Dženifer Aniston poznata je po savršeno negovanoj kosi i uvek trendi frizuri FOTO: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njen dugogodišnji frizer Kris Mekmilan otkrio je daoni jednom mesečno koriste maske za oporavak kose, a pribegavaju i tehnikama za uklanjanje mrtvih ćelija kože sa skalpa, poboljšaju cirkulaciju u tom delu i podstaknu rast dlake.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana