zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 18. do 24. marta)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, od 18. do 24. marta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop po danima u sedmici pred nama?foto: Shutterstock / Alex Ost

Bliži se astrološka Nova godina – 20. marta Sunce zalazi u prvom stepenu znaka Ovna, koji simbolizuje bezbrižnog lutalicu koja kreće u hrabri novi svet. Energije znaka Ribe su sve manje – želite da se krećete i postignete više, iako je to detinjasto smelo, nepromišljeno i arogantno. Dozvolite sebi da budete ta bezbrižna lutalica!

 

Proverite svoju astrološku prognozu od 18. do 24. marta.

 

Nedeljni horoskop po danima

 

OVAN

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje ljubavi, inspiracije i neke fantazije o ljubavi. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu sa Venerom u Ribama doneće važan kontakt sa ženom koja vam je možda rođaka ili ćete sa njom rešavati neke porodične ili kućne stvari. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, dajući vam mnogo energije, kao da ste se probudili iz hibernacije! Imate osećaj kao da vam je baterija napunjena.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o ljubavi, odnosima, deci. Takođe ćete verovatno razgovarati o planovima. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći neke nove emocionalne obaveze u vašu zajednicu ili partnerstvo. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mars u Ribama će vam doneti novu skrivenu aktivnost (poput tajne veze ili dugog putovanja). Mesec u Devici će vas naterati da vodite računa o svom zdravlju i brzo rešite neke svakodnevne probleme. 

 

BIK

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje fascinacije u neku zajednicu ljudi sličnih interesovanja. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu Venera u Ribama doneće važan razgovor sa rođakom, a verovatno je i putovanje ili susret sa prijateljem. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor tajni, snova i prošlosti. više ćete obraćati pažnju na ono što želite da ostavite, pošto je u vama već sazrela slika sna i života o kome sanjate.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu ka Čvoru budućnosti doneće važne razgovore o ljubavi, nekretninama i nekim planovima za život. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, unoseći element dužnosti i emocionalne odgovornosti u vaša prijateljstva. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na ljubav. Poneće vas prijatna komunikacija, možda bezglavo u romansu.

 

BLIZANCI

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom može doneti uvid u vaš status, karijeru i svrhu u životu. Kao da će Univerzum ukazati kuda treba da težite. Možda će doći do sastanka sa osobom koja vas inspiriše. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa nekom ženom o finansijama. Na primer, sa šefom. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljava vaše odnose sa prijateljima i istomišljenicima. Počećete da budete inspirisani sastancima, zabavama, kontaktima sa ljudima. Možete početi da uranjate malo u novo područje za sebe.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore sa rođacima. Može biti i sastanak sa prijateljima, odlazak u restoran. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, unoseći element romantike u vaše napore u karijeri. Na primer, na poslu možete upoznati finog čoveka. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na nekretnine, stanovanje, možda ćete rešiti neke hitne svakodnevne stvari oko kuće ili stana.

 

RAK

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom moglo bi da donese inspiraciju iz učenja ili putovanja ili prirode. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa učiteljicom ili psihologom. To će istaći oblasti za rast u vezi sa vašim ličnim vrednostima. Žena vam takođe može pomoći da razvijete svoju karijeru. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor karijere i svrhe. Jasno ćete videti gde je vreme da se krećete i kakve šanse imate za razvoj vaše profesije. Na primer, jednostavno ćete intuitivno shvatiti da je vreme da razgovarate sa menadžmentom ili razmotrite nove ponude.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o povećanju plata ili o finansijskim mogućnostima da poboljšate svoje blagostanje. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći neke nove misli u vašu orbitu o braku, vezama i svemu uopšte. bićete strastveni u učenju i rešavanju ličnih uverenja u vezi sa pitanjima. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će doneti komunikaciju sa braćom ili sestrama ili ćete ići na velnes putovanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop po danima u sedmici pred nama?foto: Shutterstock / Alex Ost

LAV

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje unutrašnje transformacije osećanja, strahova i neke vrste vezanosti. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa ženom, koji može biti vezan za vaše psihičke probleme ili će se raspravljati o pitanjima porodičnog kapitala i nasleđa. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor popularnosti, putovanja i ekspanzije - počećete da osećate nalet energije, kao da vam je sve na dohvat ruke. Verovatno će se pričati o nekakvom putovanju.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o vašem uspehu. Možda će doći do komunikacije sa nekim od nastavnika. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći u vašu orbitu razgovore o ljubavi i odgovornosti i dubini koja dolazi sa odnosima. Čini se da ste uronjeni u neke emotivne dijaloge. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na finansije i ishranu. Imaćete pitanja o troškovima i prihodima, kao i novi cilj za zaradu.

 

DEVICA

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom može doneti stanje fascinacije ljubavlju, neko jasno razumevanje partnerstva o kome sanjate. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važnu komunikaciju sa ljubavnim predmetom ili devojkom. Može doći i do uronjenja u neke dijaloge vezane za temu odnosa. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaše krize, seksualnost i velike finansije. Osećaćete se kadrim da se uhvatite u koštac sa izazovima povezanim sa ovim stvarima. Verovatno ćete osetiti snažnu privlačnost prema nekome.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o nekom prošlom kapitalu i finansijama. Možda postoji i ljubavna prepiska na mreži. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći romantiku i eventualno zabavljanje u vašu vezu. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas učiniti emotivnijima, a poželećete da obratite pažnju i na svoju lepotu, stil i zdravlje.

 

VAGA

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom može doneti važan zdravstveni događaj, komunikaciju sa lekarom ili osobom koja će uticati na vaš životni stil. Takođe, na poslu može biti otkrivena neka tajna. U utorak, 19. marta, Mesec Rak u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa ženom koja može biti povezana sa vašim poslom. Na primer, pojaviće se kancelarijska romansa i o tome ćete razgovarati. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor odnosa, kao i saveze i partnerstva. 

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o budućim izazovima vašeg saveza. Takođe će se razgovarati o zvaničnim pitanjima u vezi sa vašim timom na poslu. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći elemente nekih novih pravila i zadataka u vaše zdravstvene probleme. I na poslu i u životu, možda imate važne obaveze koje ranije niste imali. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na tajne veze, kao i na stvari iz vaše prošlosti i finansijske probleme iz prošlosti.

 

ŠKORPIJA

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje intenzivne ljubavi, beg u svet osećanja i novih iskustava. Moguće je saznanje o trudnoći, o nekim važnim događajima u životu dece. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa nekom ženom o učenju, putovanju u inostranstvo ili razvoju vašeg ličnog projekta. Možda rešite pitanje obrazovanja za svoje dete. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor rada i zdravlja. Češće ćete razgovarati o nekim zadacima u vezi sa obavezama na poslu itd.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o napredovanju u karijeri i o promeni statusa. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći neke nove obaveze u vaše ljubavne veze. Ili obaveze zbog dece. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na svoje prijatelje, srešćete nekog istomišljenika. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop po danima u sedmici pred nama?foto: Shutterstock / Alex Ost

STRELAC

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje pojačane emocionalnosti u vezi sa pitanjima kuće i nekretnina. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa jednom od žena po pitanju pomoći u kriznim situacijama, popravke ili velikih finansija. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna, osvetljavajući vaš sektor ljubavi, dece i ličnih projekata. Možda ćete započeti novu vezu, ili ćete možda osetiti veliku ljubav, radost, sreću. Povećana energija.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o putovanjima, putovanjima i nekoj vrsti zajedničke zabave. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, unoseći novog člana porodice u vaš život, ili ćete imati dužnost prema ženi u porodici. Na primer, počnete da brinete o svojoj baki. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na svoju karijeru i profesiju. Iako je vikend, moraćete da radite na postizanju nekog cilja. Takođe može biti povezano sa željom za poboljšanjem zdravlja.

 

JARAC

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje očaranosti tokom putovanja, kao i u komunikaciji sa nekim vama bliskim. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor sa vašim supružnikom ili poslodavcem. Verovatna je i ljubavna prepiska. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna i obasjava vaše sektore nekretnina i porodice. Bićete zauzeti pitanjima gde da živite, gde je bolje živeti i sa kim.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o promenama stanovanja, renoviranju ili prodaji kuće. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći vam dokument koji se odnosi na vaš status, državljanstvo ili položaj. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas naterati da obratite pažnju na putovanja i putovanja. Možda biste želeli da razmislite o obuci.

 

VODOLIJA

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti fokus na novac, a posebno na lična primanja. Glavna stvar je da se ne zavaravate obećanjima o lakom novcu - Neptun može doneti prevare. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće važan razgovor o finansijama sa nekom ženom ili ćete razgovarati o svojoj ishrani, postojaće želja da promenite način života, ishranu. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna i osvetljava vašu porodicu i sektor putovanja. Postaćete društveniji, možda ćete odlučiti da češće viđate svoju braću i sestre. Verovatna je želja za učenjem nečeg novog.

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore sa predmetom ljubavi, eventualno sastankom. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, donoseći finansijske obaveze. Na primer, odlučite da nekome pomognete novcem ili postavite cilj da sakupite iznos. Pored toga, mogu vam dati skup poklon. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će vas primorati da obratite pažnju na neke dugotrajne krizne stvari. Za neke Vodolije, ovo će doneti fokus na popravke i velike finansije, a neko će ući u intimnu vezu.

 

RIBE

 

U ponedeljak, 18. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti stanje inspiracije, radosti i neku vrstu emocionalnog uranjanja u sebe. U utorak, 19. marta, Mesec u Raku u trigonu s Venerom u Ribama doneće poboljšanje stila, izvesno povećanje lepote ili ćete se baviti nečim kreativnim što će doprineti vašoj privlačnosti u očima drugih ljudi. U sredu, 20. marta, počinje astrološka Nova godina. Sunce ulazi u Ovna i osvetljava vaše finansije i sektor samopoštovanja. Usredsredićete se na zaradu, želećete da imate više prihoda. 

 

U četvrtak, 21. marta, Mesec u Lavu u trigonu sa Čvorom budućnosti doneće važne razgovore o platama i novcu. Može doći do rasprave o novom izvoru prihoda. U petak, 22. marta, Venera se povezuje sa Saturnom, unoseći više poslovne estetike u vaš stil. U subotu i nedelju, 23-24. marta, Mesec u Devici će se fokusirati na vašeg partnera i odnose uopšte. Verovatno ćete češće ići na sastanke i provoditi vreme zajedno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

wday.ru