astro

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 18. do 24. marta: Ovan treba da se čuva EKSCESA, a ko ispravlja greške iz prošlosti?

Pred vama je najnovija astrološka prognoza Pavela Globe za nedelju koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Marjan Apostolovic

Pavel Globa je veoma poznat i cenjen astrolog ne samo u granicama Rusije već i mnogo šire. Njegovi astro saveti mogu da pomognu da se bolje i lakše snađete u situacijama kjoe će se naći pred vama.

 

Proleće je stiglo, sa njim i nova postavka zvezda na nebu. Vreme je da saznate kako tačno treba da se ponašate ovih sedam dana kako bi vaše želje postale stvarnost, a strahovi i problemi nestali.

 

U tome će nam pomoći astrološka prognoza čuvenog Pavela Globe. Gledajući malo unapred, vredi napomenuti da kraj nedelje definitivno neće biti lak. Zato treba paziti na sve ono što iscrpljuje dušu i lišava vas radosti .

Ovan


Zvezde su Ovnovima pripremile prilično tešku nedelu. Bolje je pažljivo rešavati stvari na poslu, a domaćice bi trebalo na neko vreme da prestanu da brinu o kućnim problemima. U ponedeljak ćete morati da napravite plan za narednu nedelju, a narednih dana ćete morati da ga primenite. Morate malo da se uzdržite od jakog alkohola i uopšte od ekscesa. Prva polovina nedelje doneće mnogo pozitivne.

 

Bik


Bikovi će morati da se otvore svetu i ljudima, i da se fokusiraju na nešto veoma pozitivno. Sada je magično vreme za njih, kako u ljubavi tako i u poslu, pa će Biku biti potrebna sposobnost da ostane vidljiv i u kontaktu sa svima oko sebe. Nove akcije će vam podići raspoloženje. Možete dati neplanirani poklon voljenoj osobi.

Blizanci


Za Blizance je bolje da ne budu sami - možete pozvati prijatelje u svoj dom ili otići nekom u posetu. Samoća sada može biti opasna. Čišćenje vašeg doma će vam pomoći da podignete raspoloženje. Na poslu morate izbegavati ogovaranje, a u ljubavi ljubomoru. Usredsredite se na sutra i danas, ne razmišljajte o onom što je bilo juče. Trudite se da postanete bolji.

 

Rak


Ove nedelje, Rakovi treba da izbegavaju sve što im oduzima snagu i energiju: vreme je da prestanu da komunikuju sa toksičnim ljudima i da rade stvari koje uopšte ne donose zadovoljstvo. Na kraju nedelje, bolje je ne rizikovati, jer postoji šansa da izgubite sve što je stečeno mukotrpnim radom. Ove nedelje možete pokušati da ispravite greške iz prošlosti. Omiljeni hobiji i društveno društvo voljenih biće korisni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / ViDI Studio

Lav


Na poslu Lavovi moraju da se trude, ali različite misli vezane za ljubav, osećanja i emocije mogu da smetnu s uma. Sada definitivno nije potrebno donositi brze odluke. Ovo je preplavljeno veoma ozbiljnim posledicama u bilo kojoj oblasti života. Krajem nedelje umor će biti malo uočljiviji, pa je najbolje da vikendom posao ne nosite kuće. Bolje je za Lavove da sebi još ne postavljaju nove ambiciozne ciljeve.

 

Devica


Preporučljivo je da se Device slobode utiču stereotipa. Takođe, astrolozi i stručnjaci sa sajta dailihoro.ru podsećaju da se mnogo toga u našim životima dešava bez našeg učešća, i to je normalno. Ove nedelje biće izuzetno teško kontrolisati mnoge stvari. Važno je biti oprezan u hrani i fizičkoj aktivnosti. Takođe je bolje izbegavati ozbiljan stres, jer će loše raspoloženje ometati odmor, posao, ljubav.

Vage


Vage treba da nauče da pokazuju poštovanje prema drugom. Ovo se ne odnosi samo na voljene, već na sve ljude uopšte. Neophodno je pokazati spremnost da izlazimo u susret drugim interesima. Astrolozi takođe preporučuju da slušate savete mudrih ljudi. Možete provesti više vremena sa svojim srodnim dušom ili u procesu traženja nje. Biće lakše udahnuti novi život starim vezama.

 

Škorpija


Škorpije ne treba da se plaše da traži pomoć voljenih i kolega. Kolektivni rad će im pomoći da sve najvažnije probleme reše u najkraćem mogućem roku. Tokom perioda umora, možete obaviti jednostavne kućne poslove. Period od 18. do 24. marta je dobar za brak, zabavljanje i prve izlaske. Ako želite nekome da priznate ljubav, onda to možete učiniti, ali bolje je sačekati pravi trenutak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Stock-Studio/Shutterstock

Strelac


Šta god da se desi u ovih sedam dana, Strelcu je bolje da se pridržavaju ranije usvojenih pravila. Važno je da se ne menjate – da budete aktivni, ali da se ne trudite više. Ne treba obuzdavati osećanja i emocije u ljubavi – treba reći šta vam padne na pamet, ali ne i loše stvari. Nažalost, ove nedelje će mnogi Strelci morati da rade više nego obično. Naporan rad i pravilno određivanje prioriteta su ono što je važno.

 

Jarac


Jarčevi ne bi trebalo da odbijaju pomoć drugih ljudi, ali samo ako je besplatna i iskrena. U ljubavi, Jarčevi će konačno moći da razumeju svoju srodnu dušu. Nema potrebe da svoje mišljenje branite ostro i beskompromisno. Biće važno jednostavno proći kroz sve nedoslednosti – bez drame, bez suza, bez psovki. Možete sigurno da žurite svoje vreme zarad drugih ljudi, ali ne zaboravite na sebe.

 

Vodolija


Ove nedelje, Vodolija će se osloboditi negativnih uspomena i emocija. Porodica će morati da nauči da napravi kompromis. U ljubavi i u odnosima sa prijateljima i roditeljima fleksibilnost će odgovarati krajem nedelje, jer će Mars 22. marta postati negativan. Što se tiče neprijatelja, Vodolija će morati da drži otvorene oči kada ima posla sa njima. Ako zlobnici napadaju sa svih strana, onda će svi morati da odgovaraju.

 

Riba


Kako se vikend približava, astrološka situacija za Ribe će se pogoršavati. Pravi način života će pomoći ovim ljudima da održi sreću i uspeh. Prvo, morate se osloboditi loših navika. Drugo, važno je pokušati pratiti svoju ishranu. Astrolozi takođe savetuju da naučite da u svemu vidite samo dobro. Pozitivan pogled na stvari pružaće Ribama dobro raspoloženje. Pesimizam će ubiti sreću, ostavljajući Ribe bez ičega.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije