predivno

BELA, božanstveno lepa — i nošena pre 20 godina! Glumica je posle dodele Oskara ponela famoznu haljinu Anđeline Džoli

Glumica Sidni Svini iz "Euforije" rekreirala je čuveni oskarovski momenat Anđeline Džoli iz 2004.

Prelepa Sidni Svini na žurki Veniti Ferafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Glumica Sidni Svini poslednjih meseci je jedno od najprimećenijih holivudskih lica,  i to s razlogom! Američka lepotica proslavila se ulogom u seriji "Euforija", ali je u poslednje vreme skretala pažnju na sebe ulogama u "Belom lotosu", "Bilo jednom u Holivudu", "Samo ne ti", kao i novom filmu "Madam Veb", gde glavnu ulogu igra Dakota Džonson.

 

Sidni nije proustila ni da se upiše u modno-istorijske anale, dolaskom na Veniti fer žurku, tradicionalno mesto okupljanja nakon dodele Oskara, gde su svoje mesto našla slavna imena Holivuda i najveće lepotice današnice.

 

Zvezda "Euforije" za ovu priliku birala je poseban glamur, a kako i ne bi — ovog puta, iskoristila je priliku da ponese identičnu Marc Bouwer haljinu koju je glumica Anđelina Džoli nosila na ovoj ceremoniji pre 20 godina!

 

26-godišnja glumica pojavila se na crvenom tepihu u beloj halter-haljini koju je Anđelina Džoli nosila na dodeli Oskara 2004. godine, a bila je sveukupno stilizovana na veoma sličan način, u svakom smislu.

 

Sidni Svini ponela je fantastičnu, ručno rađenu dijamantsku ogrlicu Messika oko vrata, a reč je o komadu nakita koji veoma podseća na one koje je Anđelina nosila uz ovu haljinu.

 

Sidni Svini u oskarovskoj haljini Anđeline Džolifoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Uz sve to, ukombinovala je Piferi platforme i prilično prirodan izgled, uz nude karmin i sjajnu senku za oči.

 

Njena stilistkinja Moli Dikinson podelila je originalan Anđelinin aufit i deluje da je zaista teško odlučiti koja je lepša i kojoj ova božanstvena haljina bolje stoji!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu