brzinu je nasledio od oca

Gledali smo ga na PZE i u brojnim reklamama: Znate li ko je sin poznatog mađioničara Big Laleta?

Sin mađioničara koji je dugo bio jedna od najvećih TV zvezda na našim prostorima pre nekoliko večeri je nastupio na Pesmi za Evroviziju '24.

Kat Dosa s plesačima, među kojima je bio Ilija Antićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Večeras ćemo gledati finale Pesme za Evroviziju '24, u kojoj će se izvođači nadmetati kako bi osvojili srca žirija i publike i postali predstavnici Srbije na Evroviziji u Malmeu.


Među onima koji nisu uspeli da se plasiraju u finale je mlada pevačica Kat Dosa, koja je priredila nezaboravan nastup, a deo njega bili su i talentovani plesači.


Jedan od njih bio je Ilija Antić, kog ste možda zapazili 2009. u takmičenju "Ja imam talenat" ili u brojnim reklamama koje je snimao proteklih godina.

Malo je poznato da je on sin popularnog mađioničara Lazara Antića, odnosno Big Laleta, koji je dugo bio velika TV zvezda.

 


Ilija može da se pohvali izuzetnim talentom, a on je svojevremeno s prijateljem Aleksandrom Markovićem otvorio i svoju plesnu školu. Kako je istakao kao u vreme kada je učestvovao u šouu "Ja imam talenat", ne isključuje da mu je dar preneo upravo slavni otac.

 


Tata je oduševljen mojim igranjem, kao i cela porodica od koje dobijam maksimalnu podršku. Moguće je da sam talenat nasledio od njega jer se on nekada bavio folklorom, ali pleše i tango i valcer. Mislim da imam tu njegovu brzinu – rekao je on za Blic te 2009. godine.


On je poznat i pod nadimkom Bugi, a ispričao je tada da je plesom počeo da se bavi u srednjoj školi, kada ga je "zarazio" dečko koji se bavio elektro-bugijem.

 

 


BONUS VIDEO

Nekadašnji pevači na PZE izneli utiske o polufinalu: Ovo su im favoriti