astrologija

Od 9. februara očekujte VELIKE PROMENE u ljubavi! 3 horoskopska znaka kojima MLAD MESEC nosi pravu revoluciju

3 horoskopska znaka osetiće najveći uticaj mladog meseca na polju ljubavi, od 9. februara.

Na koje znakove Zodijaka će najviše uticati mlad mesec?foto: Max4e Photo, Shutterstock

Mlad mesec 9. februara nastupa u vreme konjunkcije Sunca, Meseca, Merkura i Plutona, što obećava ogromne promene u životima mnogih.

 

Taj isti mlad mesec može poslti pravi bljesak za nekoliko horoskopskih znakova po pitanju ljubavi.

 

3 znaka na koja će mlad mesec imati uticaja u ljubavi

 

Ovan

 

Mlad Mesec se dešava u sektoru prijateljstva, a vladar vašeg znaka, Pluton, povezaće se sa Suncem i doneti vam inicijativu u odnosima. Možda se ne prepoznajete, jer je Uran u sektoru samopoštovanja i može da izazove tako jaka osećanja da fizički osetite ogroman naboj energije. Kao da ste povezani sa nuklearnom elektranom i ceo vaš život je počeo bukvalno da vibrira od ove ljubavi. Poznanstvo će najverovatnije biti na nekom mestu koje može biti povezano sa radom u timu ili grupi istomišljenika.

 

Bik

 

Mlad mesec se javlja u vašem sektoru karijere; verovatno je da je vaša sfera interesovanja u ljubavnom smislu poznanik na poslu, ili će sama romansa biti sa osobom višeg statusa od vas. Na današnji dan, vladar sektora odnosa, Pluton, počinje novi 20-godišnji ciklus za vas, koji će početi potpunom transformacijom načina na koji vi vidite odnose. Poželećete da imate više slobode, vazduha i lakoće, a najinteresantnije je da ćete upravo to osetiti u februaru!

 

Ovan, Bik i Lav osetiće uticaj ovog mladog mesecafoto: maradon 333/Shutterstock

 

Lav

 

Mlad mesec se dešava u vašem partnerskom sektoru, što znači da može doneti fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promeniti život. Stvar je u tome što će vaš vladar, Sunce, biti u konjunkciji sa Plutonom u kvadratu sa Uranom, a ovo može bukvalno uticati na ceo vaš život kao strastveni talas. Možda se sretnete pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubite u osobu sa kojom niste ni očekivali razvoj veze. Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere, pa je ta osoba možda povezana sa vašim poslom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koje su posledice bavljenja isključivo astrologijom?