astrologija

Poslovni & finansijski horoskop za FEBRUAR: Šta svaki znak treba da radi da biste privukli uspeh?

Proverite svoje poslovne i finansijske prognoze za februar 2024.

Šta vas čeka na novčanom i poslovnom planu u drugom mesecu 2024?foto: Shutterstock / Gladskikh Tatiana

Februar 2024. za mnoge će biti povoljan. Bonusi, promocije, pohvale nadređenih i novi projekti čekaju više od polovine horoskopskih znakova.

 

Međutim, kao što svi znamo, moramo se i potruditi da bi se postigao uspeh. Prognozu za sve predstavnike zodijačkog kruga pripremila je za wday.ru astrolog Lilija Bordovskih.

 

Poslovne & finansijske prognoze za februar

 

Ovan

 

Ovnovi će imati prilično povoljan mesec u finansijskom smislu. Moguće su nove obećavajuće ponude ili unapređenje na starom poslu. Da biste postigli svoje ciljeve, pokušajte da pokažete liderske kvalitete što je više moguće. Ipak, ne zaboravite na odmor i lični život da biste izbegli profesionalno sagorevanje.

 

Bik

 

Bikovi će ovog februara doživeti nova dostignuća i uspehe u radu. Bićete cenjeni i traženi, pa nemojte odbijati savet ako je potreban vašim kolegama. Međutim, trebalo bi da pravilno izračunate svoje snage i ne preuzimate projekte u čiji uspeh niste sigurni.

 

Blizanci

 

Blizanci će takođe ovog meseca očekivati nove predloge i projekte. Možda ćete morati da se nosite sa povećanim zahtevima za poslom. Ne brinite o tome, možete se prilagoditi okolnostima i savršeno raditi svoj posao. Ako se osećate nervozno, napravite pauzu i provedite vreme sa svojim najmilijima

 

Rak

 

U februaru 2024. godine Rakovima se preporučuje da pokažu odlučnost, odgovornost i strpljenje kako bi postigli uspešne rezultate u svom radu. Pokušajte da radite kao tim sa svojim kolegama. Moguće su nove ponude za posao, pažljivo odvažite sve prednosti i nedostatke.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vas čeka na novčanom i poslovnom planu u drugom mesecu 2024?foto: Shutterstock / Gladskikh Tatiana

Lav

 

Za Lavove je ovaj mesec odličan period da unaprede svoje veštine i znanje. Ne štedite novac i vreme za učenje, jer ćete u budućnosti, zahvaljujući tome, moći znatno da povećate svoje prihode. Vaš šef će sigurno primetiti vaše napore na poslu. Ipak, ne treba zaboraviti na svoj lični život, inače možete propustiti važne trenutke.

 

Devica

 

Device treba da budu spremne za teške zadatke. Neki od njih vam se možda čine nemogućim, ali nisu. Pokažite upornost i bićete zadovoljni sobom. Nemojte se plašiti da svoje ideje i misli izrazite svojim nadređenima, ovo može da ide samo u vašu korist.

 

Vaga

 

Promene očekuju Vage ovog februara. Vreme je da izađete iz svoje zone komfora i preuzmete projekte na koje se ranije niste odlučili. Preporučuje se da naučite kako pravilno da planirate vreme i rasporedite svoje resurse tako da vam karijera ne stoji na putu u vašem ličnom životu.

 

Škorpija

 

Škorpije ovog meseca treba da budu što aktivnije u poslu. Vaša želja neće proći nezapaženo, verovatno ćete dobiti unapređenje ili bonus za svoj trud. Budite pažljivi kad su u pitanju nove ponude za posao, one mogu biti vrlo obećavajuće. Pokažite svoj profesionalizam u potpunosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vas čeka na novčanom i poslovnom planu u drugom mesecu 2024?foto: Shutterstock / Gladskikh Tatiana

Strelac

 

Strelačevi, pokušajte da preuzmete inicijativu ne čekajući uputstva od menadžmenta. Postavite ciljeve i samouvereno idite ka njima, sigurno ćete uspeti. Velike kupovine svakako vredi odložiti i mudro upravljati budžetom.

 

Jarac

 

Jarčevi će ovog februara morati da se suoče sa nekim profesionalnim teškoćama, ali ne treba da budu uplašeni ili uznemireni. Ostanite mirni, sve možete prevazići. Pažljivo pročitajte dokumente pre nego što ih potpišete, možda ćete biti prevare!

Vodolija

 

Vodolije treba da razmišljaju o svojim odnosima sa kolegama i nadređenima. Ako je radno okruženje previše stresno, možda ćete morati da razmislite o promeni radnog mesta. Priuštite sebi nove kupovine.

 

Ribe

 

Ribe očekuje povoljan mesec. Sav vaš rad i trud će biti cenjeni. Kolege i nadređeni cene vašu aktivnost i odlučnost, ali treba pažljivo razmisliti o svakom koraku pre nego što ga preduzmete.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)