zvezde kažu

Veliki MESEČNI HOROSKOP za FEBRUAR: Bikovima će ovo biti period pun IZAZOVA, a ko NIKAKO ne treba da rizikuje s NOVCEM?

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR
MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUARfoto: Shutterstock / eva_blanco

Vaš februarski horoskop 2024. donosi mnogo dobrih vesti. Mesec počinje sa Suncem, Merkurom i Saturnom u Vodoliji, što ga čini posebno dobrim za druženje i građenje dobrih odnosa sa prijateljima. 

 

Pod upravom Saturna, Vodolija je znak koji govori o društvenom poretku, grupama i zajednicama i idejama neophodnim za poboljšanje društvenih sistema. Kada su planete u Vodoliji, možda ćete primetiti da uspostavljate veze sa ljudima koji dele slična interesovanja, razmišljanja ili ciljeve, na način da se svi koji su uključeni osećaju sjajno.

 

Kada je reč o putovanju, važno je razmisliti o činjenici da, iako se možete ili ne morate uklopiti u svaki prostor u koji uđete, uvek treba pronaći zajednički jezik.

Mesec takođe počinje punim mesecom u Lavu u nedelju, 5. februara, donoseći svest o vašoj sposobnosti da se pokažete kao celina. Iako nije sve što je povezano sa znakom Lav dramatično, ovaj pun mesec definitivno ima neku blistavost, pa očekujte neočekivano.

 

Ako putujete 5. februara, nemojte preterati sa rasporedom, jer će se mnogo toga dešavati na nebu – bolje je dozvoliti da vikend protekne prirodno uz spontane planove nego da se previše pakujete u ionako užurbano vreme. 

 

Ovan 

 

Održavajte svoj entuzijazam i rešavajte svaki zadatak sa guštom. Vaša prethodna ulaganja će obezbediti odličan profit ovog meseca. Pošto ćete sada imati dodatni novac za ulaganje, ovaj višak bi trebalo da uložite u plaćanje svojih obaveza. Sada je možda trenutak da svom partneru posvetite više pažnje i provodite vreme sa njim. Ne potiskujte svoja osećanja i slobodno se izražavajte.

 

Bik

 

Držite se onoga što je za vas bilo uspešno u vašoj profesiji umesto da preuzimate nepotrebne rizike. Ako želite da unapredite svoju karijeru, možete, ali ne bi trebalo da zauzimate poziciju koja je potpuno izvan vaše zone udobnosti. Ne stavljajte sva svoja poslovna jaja u jednu korpu. Vaš romantični život će ostati pomalo nervozan jer vaš partner možda neće ceniti vašu otvorenost o osetljivim stvarima.

Blizanci

 

Sposobnost brzog donošenja odluka biće presudna za uspeh. Mnogo šansi za napredovanje na korporativnoj lestvici će se predstaviti ovog meseca. Mogu se postići dogovori koji su korisni za poslovne ljude. Vaš lični i profesionalni život će zahtevati mnogo vašeg vremena i pažnje, tako da je važno da uspostavite ravnotežu između to dvoje. Verujte svojoj inteligenciji.

 

Rak

 

Možete biti mirni jer ste zadovoljni svojim mestom u ličnom i profesionalnom životu. Vaši pretpostavljeni će vam dozvoliti da sami odredite radno vreme i radite šta želite u kancelariji. Iskoristite ovo vreme kako biste bolje iskoristili sticanje novih veština koje će vam pomoći u vašem profesionalnom životu. Vaša draga osoba će nastaviti da vas bodri i gura napred. Jedite dobro da biste održali nivo kondicije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker