tako seksepilna

Prorezi do pola leđa, pripijeno tako da ZASTAJE DAH: Ana Ivanović u izdanju u kakvom nismo navikli da je viđamo

Ana je još jednom pokazala da kada prilika zahteva može da bude i veoma smela, otmena i - zavodljiva 

SAVRŠEN STAJLING ANE IVANOVIĆ foto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović pre nekoliko godina se povukla iz sveta profesionalnog tenisa i uživa u porodičnom životu sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovo troje dece.

 

Iako je veoma zauzeta obavezama oko mališana Ana je veoma posvećena i sebi i svom fizičkom izgledu, a u poslednje vreme sve češće imamo priliku da je vidimo u savršenim  stajlnzima.

 

Ona najviše voli kežual izdanja i one odevne kombinacije koje su praktične i udobne, ali kada prilika zahteva i te kako zna da se obuče tako da svima od njene pojave zastane dah.

 

 

Nedavno se pojavila na jednom događaju gde je ponela savršenu crnu usku haljinu, a na opšte oduševljenje i iznenađenje svih, otkrila je malo više nego što se to od nje očekivalo.

 

Naime, Ana je ruku pod ruku sa drugim svetskim lepoticama prošetala crvenim tepihom u prelepoj elegantnoj crnoj haljini koja je preko leđa imala duboke proreze koji su otkrivali njena kao izvajana leđa.

 

IZAZOVAN STAJLING ANE IVANOVIĆ ODUŠEVIO SVE foto: Instagram / anaivanovic

 

Bez trunke viška na bilo kom delu tela Ana je opčinila sve prisutne i tokom celog događaja nije skidala osmeh sa lica. Svoju tamnu kosu teniserka je uvila u blage talase što je doprinelo da cela kombinacija dobije dozu elegancije i prefinjenosti. 

 

Ovakvo izdanje lepe teniserke se retko viđa, a mnogi su saglasni da bi mogla da parira svetskim lepoticama na najpoznatijim modnim pisatama.