prelepa i elegantna

Toliko je efektna da bi nakit bio samo višak: Bojana Barović opčinila MOĆNIM IZDANJEM na Svetosavskom balu

Teško je bilo odvojiti pogled od prelepe manekenke, ali ni njen suprug nije zaostajao za njom 

BOJANA HALJINOM ODUŠEVILA NA SVETOSAVSKOM BALU foto: Instagram / bojanabarovic

Srpska manekenka Bojana Barović sa svojim suprugom Nikolom Rokvićem pojavila se u bečkoj palati Holburg pre nekoliko dana gde je održan tradicionalni 25. Svetosavski bal. 

 

Njih dvoje su se sa još mnogo poznatih ličnosti sa domaće javne scene pojavili u prelepoj dvorani na kojoj su se smenjivale prelepe skupocene toalete i igrale najlepše igre.

 

Među damama svojom raskošnom haljinom istakla se Jelena Gavrilović, a ništa manje impoznatna nije bila ni Bojana Barović.

 

 

Prelepa krem plisirana  haljina do poda savršeno je istakla njenu vitku liniju i učinila da izgleda poput boginje. Ova prelepa kreacija imala je neupadljivi kaiš oko struka, koji je dodatno izdužio njenu figuru, a cipele na visoku štiklu doprinele su eleganciji i prefinjensti.

 

 

Uz Bojanu je  cele večeri blistao njen suprug Nikola, koji je crnim odelom i belom košuljom savršeno odgovorio na izazov da se pojavi ne jednom ovakvom događaju i pokaže da i on ima savršen modni ukus. 

 

 

Ovo dvoje poznatih Srba uživali su u odličnom provodu tokom čitave večeri, a društvo su im pravili i voditeljke Snežana Dakić, Jovana Joksimović, a najzapaženija je bila prva dama Tamara Vučić.

 

Bonus video:

Savršena haljina Viktorije Bekam