u barbi stilu

Margo Robi je sebi jedina konkurencija! Haljina koju je spremila za after je iznenađenje koje niste znali da vam treba

Baš kad pomislite da Margo Robi ne može da izgleda bolje i da odabere lepšu haljinu, ona – samo nekoliko sati kasnije – natera modni svet da uzdahne

Margo Robi na 81. dodeli Zlatnih globusafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Sva velika okupljanja poznatih ličnosti u Holivudu obično podrazumevaju i afterparti, a slavne dame nakon raskošnih i bajkovitih kreacija presvlače se u udobnije haljine za noćni provod.


Izuzetak nije bila ni ovogodišnja dodela Zlatnih globusa, posle koje su se slavni okupili u hotelu The Beverly Hilton.


Tu je bilo mnogo slavnih koji nisu dobili pozivnicu za ceremoniju dodele Zlatnih globusa, uključujući Rijanu i ASAP Rokija, a dok su svi spremili nešto sasvim drugačije od onoga u čemu smo ih videli na crvenom tepihu – Margo Robi je sve iznenadila svojim stajlingom.

Australijska glumica, koja je 2023. bila najpopularnija holivudska zvezda zbog uspeha filma "Barbie", pojavila se u crnoj varijanti toalete koju je nosila na Zlatnim globusima.

 

Margo Robi na afterpartiju posle dodele Zlatnih globusafoto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je kreacija iza koje stoji modna kuća Armani Privé, a Margo je nekoliko sati ranije pozirala u pink verziji ove haljine.


Ovaj toaleta je omaž Barbi, čuvenoj lutki koju je glumica igrala u filmu Grete Gervig, a inspirisana je look-om Barbike Superstar Barbie iz 1977. godine.


Reč je o modelu s bretelama koje obliku slovo V i nenapadan dekolte, pripijena je uz telo i ravnog kroja, a Margo ju je upotpunila detaljem od tila, s volanima.

 

Margo Robi na afterpartiju posle dodele Zlatnih globusafoto: Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sve je bilo identično kao u izdanju za crveni tepih, uključujući Manolo Blahnik zatvorene sandale i Judith Leiber clutch torbicu, ali u crnoj boji.

 

Ako je recept dobar, zašto ga menjati?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako se pravi Barbi pasta?