novo lice

Svi ga pitaju KO JE ONA I GDE MU JE ŽENA: Bali beg preplavio Instagram fotografijama lepotice od koje se ne odvaja

Na profilu popularnog glumca već neko vreme nema njegove supruge, ali zato često viđamo fotografije misteriozne devojke

Burak Ozčivit (Bali-beg iz serije "Sulejman Veličanstveni") na snimanju u Egiptufoto: burakozcivit/Instagram

Turski glumac Burak Ozčivit, najpoznatiji domaćoj publici po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", važi za jednog od najatraktivnijih u ovoj zemlji, a njegov ljubavni život tema je u javnosti još otkako se pojavio na sceni.


Na žalost miliona obožavateljki, glumac je od 2017. godine u skladnom braku s koleginicom Fahrije Evdžen, s kojom ima sinove Kerema i Karana, a trudi se da ne eksponira svoj privatni život.


Zbog toga je često na meti tračeva i povezuju ga s poznatim lepoticama, a u poslednje vreme često je delio fotografije s jednom, što je podstaklo fanove da se zabrinu za njegov brak.

Burak je u više navrata objavljivao na Instagramu fotografije s mladom lepoticom azijskog porekla, a na njima ih vidimo kako šetaju, izlaze s aerodroma, opuštaju se zagrljeni...

I pored svih tih fotografija ponavljaju se ista pitanja njenih pratilaca – gde je njegova supruga Fahrije, zašto već neko vreme nema njenih fotografija na njegovom profilu i, najčešće, ko je misteriozna lepotica u njegovom zagrljaju.

Burak nije odgovarao na ova pitanja, ali mnogima je promaklo da su sve fotografije zapravo promotivni materijal za novu kolekciju odeće koju je glumac dizajnirao u saradnji s brendom Altınyıldız Classics.

Stoga je najverovatnije u pitanju mlada i perspektivna manekenka još uvek nedovoljno poznata turskoj javnosti, ali Burak je nije označavao na fotografijama, pa njeno ime još uvek nije isplivalo.

Glumac je, inače, s modnom kućom Altınyıldız Classics predstavio kolekciju zimske odeće za jesen i zimu 2023/24 koja kombinuje klasične boje, dezene i siluete, a inspirisana je prirodom i tehnologijom, navodi se na sajtu ovog brenda.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom