LAKO SE KOPIRAJU

I u hladnijim danima stilizovana za DESETKU: Top 3 stajlinga Ane Ivanović zbog kojeg ćete obožavati JESEN

Ove 3 odevne kombinacije mogu vam poslužiti kao inspiracija u danima koji su pred nama 

3 jesenja stajlinga Ane Ivanovićfoto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović odlučila je da se povuče iz tenisa i posveti se porodici i odgajanju dece. Nedavno je pokreula i svoj brend kozmetike, a niko ne može poreći da ona i tek kako brine o svom izgledu.

 

Iako prirodno lepa, Ana se svakodnevno neguje, trudi se da ide u korak s modnim trendovima i baš zbog toga je postala jedna od onih poznatih ličnosti u kojima žene traže modnu inspiraciju. 

 

Ona često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima prikazuje sebe u različitim modnim izdanjima, a kako je počela jesenja sezona to je postalo sve učestalije.

 

 

U poslednjih nekoliko dana objavila je čak tri različita stajlinga, a kako nismo mogli da se odlučimo koji je najlepši odlučilismo da vam prikažemo sva tri, a na vama je da izaberete koji od njih biste najradije želeli da iskopirate.

 

Savršeni plavi komplet, sačinjen od pantalona sa ravnim nogavicama bio je jedan od njih.

 

 

Savršen za one dane kada nam temperature dozvoljavaju da se malo još opustimo u uživamo u kratkim rukavima. Uz njega Ana je uklopila tamnoplave patike i bele čarape i izgledala je savršeno.

 

Drugi njen stajling je bio savršen za neku žurku, proslavu i odisao je elegancijom. Kratka crna majica otkrivala je njen stomak, a zlatna midi suknja dala je dozu elegancije.

 

Preko crne majice Ana je prebacila sako tamnoljubičaste boje, koji je učinio da izgleda odlično. Uz sve to, cipele u drečavoljubičastoj boji bile su - sjajan izbor.

 

Treća, casual odevna kombinacija naše teniserke pobrala je veliki broj lajkova na Instagramu. Ovog puta u pitanju su jarko roze pantalone, takođe kombinovane sa kratkom top majicom koja je otkrivala njen stomak i vitak struk.

 

 

Preko nje bivša teniserka je ponela bluzu na dugmiće u tamno ljubičastoj boji. Na nogama, jedne od najudobnijih sandala u koji se kune veliki broj žena iako ih mnogi smatraju najružnijom obućom ikada. 

 

Modni znalci su oduševljeni, a kako se vama dopadaju stajlinzi naše poznate teniserke?

 

Bonus video:

 

Šta doručkuje Ana Ivanović?