to je bilo sve

Kroz suze je izustila SAMO JEDNU REČENICU: Poslednje reči Megan Markl na dan kada je napustila kraljevsku porodicu

Novinar kom je Megan Markl pala u zagrljaj na dan kada je završila sa svojim kraljevskim obavezama kaže da je ona skrhana izgovorila jednu kratku rečenicu

MEgan markl je od 2018. deo britanske kraljevske porodicefoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Obožavaoci britanske kraljevske porodice bili su zapanjeni kada je u januaru 2020. godine objavljeno da se princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, povlače iz "Firme".


Oni su tada saopštili da više neće biti na položajima viših, radnih članova porodice i da će živeti nezavisno, a svoje poslednje kraljevske obaveze završili su u martu iste godine i potom se preselili u Kanadu i, zatim, u Kaliforniju.


Od tada smo čuli brojne ispovesti princa Harija i njegove supruge, saznali i više nego što smo slutili da će biti otkriveno o životu na britanskom dvoru, a sada su isplivale i navodne poslednje reči Megan Markl na dan kad su oni okrenuli leđa kraljevskoj porodici.

 

Omid Skobi, koautor knjige "U potrazi za slobodom: Hari i Megan", koji je navodno blizak s vojvotkinjom, u novom tekstu za američki Harper's Bazaar je opisao poslednji razgovor Megan s porodicom njenog supruga.


Nije moralo da bude ovako – navodno je kroz suze šapnula Megan ovom novinaru, s kojim je bila na događaju u organizaciji Udruženja naučnika Komonvelta.

 

MEgan MArkl i princ Hari zajedno imaju dvoje decefoto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Skobi piše kako ju je potom zagrlio, a kaže da se ona prepustila osećanjima.


Suze koje je vojvotkinja hrabro zadržavala su mogle slobodno da teku među poznatim licima – napisao je i dodao da je Megan želela da stvari krenu u drugom pravcu.


Vojvotkinja od Saseksa se emotivno oprostila od svojih veoma voljenih pomoćnika, a njen let "kući" u Kanadu dogodio se nekoliko sati kasnije. Megan bi se vratila u Kanadu posledenjim komercijalnim letom tog dana, želja da stifne na ostrvo Vankuver pre nego što se njen sin Arči probudi – stoji dalje u tekstu.


On tvrdi i da je "reći da su Hari i Megan bili slomljeni potcenjivanje", a kaže i da je odluka za koju ovaj par i danas smatra da nije bila neophodna, ali nije bila iznenađujuća s obzirom na nedostatak podrške.

 

Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godinefoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Hari i bivša glumica od tada tvrde da su kraljevsku porodicu napustili zbog potrebe da sačuvaju svoju privatnost i manjka podrške, a u martu 2021. godine su u intervjuu koji su dali Opri Vinfri izneli mnoge šokantne tvrdnje.

 

Među njima je i to da je Megan pomišljala na samoubistvo, da je neko od članova porodice brinuo koliko će tamna biti koža njihovog sina dok je vojvotkinja bila u drugom stanju, kao i da je Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, rasplakala Megan na probi haljina za deveruše pred njeno venčanje 2018.

 

BONUS VIDEO

Zagrljaj Megan i Harija