(video)

Snimak o kom svi pričaju: Dok druge ratuju, Aleksandra Prijović grli pevačicu za koju kažu da joj je najveća RIVALKA

Dok njih poneko ume da potkači, ove popularne pevačice gledaju svoja posla, sve govore na sceni i publika ih zbog toga jednostavno obožava

Aleksandra Prijović ima sjajan odnos sa koleginicamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni make-up artist Dušan Lazić Laza proslavio je juče u Beogradu 40. rođendan, a kako je poznat kao neko ko doteruje pola estrade, ne čudi što je među njegovim zvanicama bilo mnogo slavnih.


Pevačice Milica Todorović, Vanja Mijatović, Jelena Tomašević, Marina Visković i supruga poznatog golmana Milana Borjana Snežana Borjan samo su neka od poznatih lica koja smo videli na proslavi.


Među gošćama se našla i mlada zvezda Aleksandra Prijović, koja se u jednom trenutku latila mikrofona i pokazala šta ume.

 

Ona se priključila koleginici Tei Tairović i zapevala njen hit "Budalo", a oduševljena Tea je nekoliko puta poljubila Aleksandru u obraz.

Aleksandra Prijović u poslednje vreme često se ističe u medijima kao jedna od najvećih regionalnih zvezda, budući da je postigla ogroman uspeh proteklih meseci. Ona je za kratko vreme rasprodala sve velike arene u regionu, a u srpskoj prestonici će održati čak tri koncerta u Beogradskoj areni.

 

Aleksandra Prijović jedna je od najvećih zvezda Balkana FOTO: M.M./ATAImages
Aleksandra Prijović jedna je od najvećih zvezda Balkana FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Prijović jedna je od najvećih zvezda Balkana FOTO: M.M./ATAImages
Aleksandra Prijović jedna je od najvećih zvezda Balkana FOTO: Damir Dervišagić
Aleksandra Prijović jedna je od najvećih zvezda Balkana FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Prijović jedna je od najvećih zvezda Balkana FOTO: Antonio Ahel/ATA Images


Budući da Tea Tairović i ona dele publiku i da je i ona kao Aleksandra poznata po fenomenalnoj atmosferi i beleži velike uspehe, mnogi ih nazivaju rivalkama.


Međutim, njihov odnos nije takav, a obe su poznate po tome što koleginice ne komentarišu, osim kada im dele komplimente.

 

 

Letos su se obe našle na nastupu Sanje Vučić u Budvi i zajedno joj se pridružile na bini. Uz to su više puta viđene zajedno i jasno je da se cene, a njihovi fanovi nadaju se da će ih u budućnosti obradovati duetom.

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović: Bolje mi je kod Kineza nego u Dioru