Doručak ili užina koji se tope u ustima i veoma jednostavno se prave.
Ove ukusne galete sa tikvicama ne sadrže gluten, a s druge strane imaju veoma malo ugljenih hidrata.
Za samo 8 minuta vašeg vremena imaćete ukusan doručak ili užinu, zdravu i sa visokim sadržajem proteina.
Takođe, to je veoma dobar način da iskoristite tikvice i uživate u njihovom ukusu dok im je sezona.
Sastojci:
- 2 šolje rendanih tikvica
- 1/2 šolje narendanog crnog luka
- 2 jaja
- 1/2 šolje mocarele
- 1/2 šolje rendanog parmezana
Priprema:
Izrendane tikvice i luk stavite u kuhinjsku krpu ili papirni ubrus kako bi upilo što više vode.
Potom umutite jaja i dodajte im mešavinu sira i tikvica. Dobro promešajte.
Dodajte punu kašiku u pripremljeni aparat za vafle i pecite kako je propisano.
Jedite odmah ili zamrznite za kasnije. Uživajte!
( Glossy )