zvezda serije u klinču

U serijama ga gledamao kao MANGUPA, a u pravom životu ljubi NJU: Znate li koja glumica je DEVOJKA ĐORĐA MIŠINE?

Još kao mali pokazao je talenat za glumu, a na daske koje život znače prvi put je stao sa 15 godina

foto: Nenad Kostić

Mladi glumac Đorđe Mišina postao je za veoma kratko vreme veoma popularan, naročito kada je u pitanju mlađa populacija. 

 

On je od ranog detinjstva znao da će se baviti glumom, a priliku da pokaže svoj talenat dobio je još kao tinejdžer. 

 

Đorđa smo do sada imali prilike da gledamo u više domaćih serijskih ostavarenja, ali se čini da je najveći utisak na publiku ostavio tumačeći lik  Filipa Antonijevića u seriji u "U klinču".

 

 

Nakon ove uloge dospeo je u centar pažnje medija, a veliki broj pripadnica lepšeg pola se interesovao za njegov privatni život. Uprkos tome što su se mnoge devojke nadale da je slobodan, glumac Đorđe Mišina je u više navrata za domaće medije govorio o svom emotivnom statusu. 

 

Kako je priznao, on je već nekoliko godina u srećnoj vezi sa crnogorskom glumicom Ninom Perišić

 

Mišina se pre oko pola godine pojavio na jednom događaju upravo u pratnji svoje devojke, a mladi par nije krio koliko se voli i uživa u ljubavi. Iako je u seriji "U klinču" mangup dobrog srca, u pravom životu je one jako romantičan i posvećen partner svojoj Nini.

 

Đorđe Mišina je u vezi sa mladom crnogorskom glumicomfoto: Damir Dervišagić

 

Mladi glumački par već neko vreme živi zajedno, a kako je glumac ranije otkrio za Kurir, obožavaju da provode vreme kuvajući.

 

- Nedavno sam se preselio u novi stan sa devojkom, tako da ću prvi put kao gost doći kući da slavim ovaj praznik sa porodicom. Uživamo u pripremanju hrane i iskoristićemo priliku da uveličamo trpezu našim malim doprinosom - rekao je on jednom prilikom.

 

Ono što smo mogli da vidimo na osnovu izjava koje daje u medijima, Đorđe je jedan mlad, potpuno otvoren glumac, koji često govori o svom privatnom životu i deli svoje emocije i poglede na svet sa onima koji prate njegov rad.

 

Na veliku žalost brojnih devojaka Đorđe Mišina već ima svoju izabranicu foto: Damir Dervišagić

 

Tako je, prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrio da je njegova drugarica izvršila samoubistvo.

 

- Imao sam iskustvo da drugarica sa kojom sam odrastao i išao u školu, je skočila sa Pančevačkog mosta. Pamtili smo je kao veselu, nasmejanu, srećnu, zabavnu osobu. Jedno jutro se budim i shvatam da Milice više nema - rekao je ona.

 

- Gledaš nekoga ko je pozitivan, najbolji đak u školi, ima momka, a onda posle kada odmotaš film oko njeng života i shvataš da neko nije uspeo da pobedi neki mrak u kojem se našao. Žao mi je što se ljudi osećaju bespomoćno - istakao je glumac u potkastu "Tutor up".